Νίκος Λέρας: Tα δύο μεγάλα τεχνικά έργα που δρομολογούνται άμεσα στη ΔΕΥΑΤ Reviewed by Momizat on . Για δύο μεγάλα τεχνικά έργα που δρομολογούνται άμεσα μίλησε χθες στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Νίκος Λέρας:«Η εργολαβία των 3 εκ. ευρώ για την αλλαγή των Για δύο μεγάλα τεχνικά έργα που δρομολογούνται άμεσα μίλησε χθες στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Νίκος Λέρας:«Η εργολαβία των 3 εκ. ευρώ για την αλλαγή των Rating: 0

Νίκος Λέρας: Tα δύο μεγάλα τεχνικά έργα που δρομολογούνται άμεσα στη ΔΕΥΑΤ

Νίκος Λέρας: Tα δύο μεγάλα τεχνικά έργα που δρομολογούνται άμεσα στη ΔΕΥΑΤ

Για δύο μεγάλα τεχνικά έργα που δρομολογούνται άμεσα μίλησε χθες στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Νίκος Λέρας:
«Η εργολαβία των 3 εκ. ευρώ για την αλλαγή των σωληνώσεων στην πόλη είναι μια χρονοβόρα υπόθεση, έχει όμως ήδη ξεκινήσει η διαγωνιστική της διαδικασία. Είναι με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Φιλόδημος σε συνδυασμό με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Ο προγραμματισμένος ορίζοντας του έργου είναι γύρω στα 2 χρόνια, πιθανόν να αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι, και ο λόγος είναι ότι είναι ένα δύσκολο στην εκτέλεση έργο εξ αιτίας των πολλών δικτύων που εμπλέκονται, πχ ρεύμα, τηλεφωνία. Η πρώτη φάση θα αφορά μια ακτίνα γύρω στα 600 μ. περιμετρικά της κεντρικής πλατείας, μιας και εκεί είναι το παλιότερο υδρευτικό δίκτυο της πόλης.
Ένα ακόμα έργο που είναι έτοιμο προς δημοπράτηση θα είναι και η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού. Είναι μια υποδομή που υπάρχει από τα μέσα του ’80, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναβαθμιστεί αλλά και να βελτιωθεί σε βαθμό που να μπορούν οι εκροές του βιολογικού να αξιοποιηθούν για πότισμα απευθείας.»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή