Νίκος Παππάς από τα Τρίκαλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και τακτοποίησε το χρέος. Reviewed by Momizat on . Συνέντευξη τύπου έδωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, στα μέσα Συνέντευξη τύπου έδωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, στα μέσα Rating: 0

Νίκος Παππάς από τα Τρίκαλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και τακτοποίησε το χρέος.

Νίκος Παππάς από τα Τρίκαλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και τακτοποίησε το χρέος.

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, στα μέσα ενημέρωσης των Τρικάλων με αφορμή την επίσκεψη του στην περιοχή.

Ο πρώην Υπουργός, μαζί με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στις προοδευτικές δυνάμεις για τη διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα.

Ιδιαίτερα, ο Νίκος Παππας υποστήριξε ότι «η ανάγκη για κυβερνητική αλλαγή πυκνώνει και είναι ιστορική μια εναλλακτική προοδευτική πολιτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και τακτοποίησε το χρέος. Εφαρμόσαμε πράγματα που δεν θέλαμε γιατί κληρονομήσαμε δεσμεύσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη επεσήμανε ότι: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως δύσκολα θα δημιουργήσει Κυβέρνηση με αυτοδυναμία και δεν θα μπορέσει να βρει συμμάχους εύκολα μετά τις εκλογές. Η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας είναι συμβατή με την εκκαθάριση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υποσχεθεί τη μεγαλύτερη λιτότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με 10,5% του ΑΕΠ».

Σχόλια (6)

 • Jimmis Panousis

  Αααα! είναι όλοι μια ωραία παρέα! Δευτερότριτοι,νεοεισερχόμενοι,ο Παππάς που κάνει πως δε θυμάται τον Καλογρίτσα, το Μυωνή, τα παραμάγαζα, τα “καλά λόγια” ακόμη και εναντίον συντρόφων του, στη λογική, (όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας) μια λογική που διαπερνά όλο το κόμμα απ την Κουμουνδούρου μέχρι και το τελευταίο χωριό. Να μη σχολιάσουμε την αναφορά του στους μικρομεσαίους, πολύ κλάμα. Αλλά να μαζευτούμε πολλοί πασόκοι,εκτός απ αυτούς που είδαν καρέκλες και μπήκαν, να κάνουμε προοδευτική κυβέρνηση. Με ποιόν? Με το Βαρουφάκη? με τον Κουτσούμπα? με το Λοβέρδο η και τον Ανδρουλάκη? Μη ξεχάσετε σύντροφοι να βάλετε στην επιτροπή για τις συζητήσεις για την προοδευτική κυβέρνηση και τον Πολάκη. Ε ρε γλέντια!

  Απάντηση
 • POLITIS

  H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φόρτωσε τη χώρα με ένα ακόμη ΜΝΗΜΟΝΙΟ και κατέστρεψε επιχειρήσεις με CAPITAL CONTROLS, εκμηδένισε τις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών που είχε πληρώσει ο Λαός, και χρειάστηκε να τις ξανα-πληρώσει, αύξησε το κρατικό χρέος και καταχρέωσε κρατικές επιχειρήσεις όπως η ΔΕΗ…

  Απάντηση
  • Της Κοντής Μνήμης

   Έχεις την παραμικρή ιδέα που έχει φτάσει το Δημόσιο χρέος ο Κούλης σου ή θα μας λες παραμύθια για τα capital controls που οι περισσότεροι από αυτούς που μας βάλατε στο σβέρκο δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε κυλικείο σε ΚΨΜ.

   Τί ψηφίσατε ρεεεεεεεε;

   Απάντηση
 • POLITIS

  Φαίνεται ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το λόγο Δημόσιο Χρέους προς ΑΕΠ. Το ΑΕΠ θα αυξηθεί μετά την πανδημία ενώ το χρέος αυξάνεται με την πανδημία. Όσο γίνονται επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, θα υπάρχει ανάπτυξη για να εξοφλούμε το χρέος. ΟΧΙ όταν κυνηγάς με φόρους τους επενδυτές και τους πολίτες όπως ήταν η συνταγή ΣΥΡΙΖΑ.

  Απάντηση
  • Της Κοντής Μνήμης

   Είδαμε τις επενδύσεις που έγιναν πριν τα μνημόνια. Επενδύσεις από αγιογδύτες δεν γίνονται. Αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει. Απλά περιμένουν τις εκλογές.

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή