"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.9 C
Trikala

Νίκος Σακκάς : Εργασιομανής, ακούραστος, με βαθιά γνώση των προβλημάτων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Γνωρίζοντας ενδελεχώς την κατάσταση του Δήμου, κατεβαίνει υποψήφιος για να αναλάβει ευθύνες και όχι για να κρυφτεί πίσω από αυτές, για να λύσει προβλήματα και όχι να τα κρύψει κάτω από το χαλί.

Με τη στάση που έχει κρατήσει τους τελευταίους λίγους μήνες ως δήμαρχος ο κ. Σακκάς, αποδεικνύει πως δεν σκοπεύει να γίνει «δήμαρχος γραφείου», βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και έχει επαφή μαζί τους.

Στις δύσκολες συνθήκες των πρωτοφανών καταστροφικών πλημμυρών έμπρακτα ήταν παρόν σε κινήσεις, σε συμβούλια, σε σημαντικές αποφάσεις με ενεργή συμμετοχή, μεριμνώντας για όλους τους συμπολίτες που επλήγησαν, ώστε να επανέλθουν όσον το δυνατό συντομότερα στην πρότερη κατάσταση.

Έχει δίπλα του ανθρώπους με αναφορές στην κοινωνία. Με διάθεση για δουλειά και προσφορά. Με ανθρώπους που συμπορεύονται, ανθρώπους που τους ενώνει ένα κοινό όραμα, ένας κοινός στόχος, σε μια προσπάθεια που πρέπει όλοι να συμβάλλουν δημιουργικά και ενωτικά.

Να φτιάξουν το Δήμο Τρικκαίων αντάξιο της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσής του. Με όραμα να αναβαθμιστούν τα Τρίκαλα σε μία σύγχρονη πόλη που χαίρεσαι να ζεις, μίας ανθρώπινης πόλης που θέλεις να ζεις είναι το προσωπικό του στοίχημα. Η προσωπική του πρόκληση. Η υστεροφημία του. Να γίνει ο δήμος Τρικκαίων ένας δήμος καινοτομίας, επενδύσεων και επιχειρηματικότητας.

Προϋπόθεση όμως για να προχωρήσει οπουδήποτε πρόγραμμα είναι πρωτίστως να λυθούν ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Για τον ίδιο αποτελεί ύψιστη ευθύνη το ζήτημα της οργάνωσης ενός ασφαλούς πλαισίου λειτουργίας της πόλης και δεσμεύεται να διεκδικήσει πόρους, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα για την υλοποίηση έργων που θα αφορούν στην Πολιτική προστασία του Δήμου αλλά και για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

 Ζητάει την ψήφο της κοινωνίας των Τρικάλων για να λύσει τα προβλήματα. Όχι για να τα κουκουλώσει, όχι για να τα βάλει κάτω από το χαλί. Όσο ασφυκτικά και κρίσιμα μπορεί να είναι, δεν θα αποτελέσουν ούτε τροχοπέδη ούτε άλλοθι στις δεσμεύσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης