Νίκος Φίλης από τα Τρίκαλα : ” την λαϊκή εντολή δεν θα την προδώσουμε ποτέ” . Reviewed by Momizat on . Η συνεδρίαση του Eurogroup, η συνάντηση με τους «θεσμούς» και οι διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τις Βρυξέλλες, οι πρώτοι μήνες της κυβέρνησης, η διαφθορά και τα Η συνεδρίαση του Eurogroup, η συνάντηση με τους «θεσμούς» και οι διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τις Βρυξέλλες, οι πρώτοι μήνες της κυβέρνησης, η διαφθορά και τα Rating: 0

Νίκος Φίλης από τα Τρίκαλα : ” την λαϊκή εντολή δεν θα την προδώσουμε ποτέ” .

filis
Η συνεδρίαση του Eurogroup, η συνάντηση με τους «θεσμούς» και οι διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τις Βρυξέλλες, οι πρώτοι μήνες της κυβέρνησης, η διαφθορά και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Σύριζα Νίκου Φίλη .
“Σε δύο μήνες η Κυβέρνηση κατάφερε να μετατρέψει το ελληνικό πρόβλημα, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο” ανέφερε στην ομιλία του ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα στην πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου . Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα , παρουσία των τριών βουλευτών και των μελών της ΝΕ ο Νίκος Φίλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των συζητήσεων με τους δανειστές εν όψη του Eurogroup και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ” η χώρα οδηγείται σε μια νέα πραγματικότητα που θεμέλιο της είναι η λαϊκή ψήφος και η λαϊκή εντολή την οποία δεν θα προδώσουμε ποτέ” .

DSC06381

filis 1

Αφήστε το σχόλιο σας