Νίκος Χορταρέας: Το μέντιουμ αστρολόγος έγινε μοναχός – Αγνώριστος στη φωτογραφία Reviewed by Momizat on . 63χρονος πρώην αστρολόγος απαρνήθηκε τα εγκόσμια και αφιερώθηκε στον Θεό. Ο μπλεγμένος σε σκάνδαλα πρώην αστρολόγος φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει τον θάνα 63χρονος πρώην αστρολόγος απαρνήθηκε τα εγκόσμια και αφιερώθηκε στον Θεό. Ο μπλεγμένος σε σκάνδαλα πρώην αστρολόγος φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει τον θάνα Rating: 0

Νίκος Χορταρέας: Το μέντιουμ αστρολόγος έγινε μοναχός – Αγνώριστος στη φωτογραφία

Νίκος Χορταρέας: Το μέντιουμ αστρολόγος έγινε μοναχός – Αγνώριστος στη φωτογραφία

63χρονος πρώην αστρολόγος απαρνήθηκε τα εγκόσμια και αφιερώθηκε στον Θεό. Ο μπλεγμένος σε σκάνδαλα πρώην αστρολόγος φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει τον θάνατο της μητέρας του και χειροτονήθηκε ιερομόναχος. Σήμερα λέγεται πατήρ Κυπριανός και η φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso» δείχνει έναν τελείως αλλαγμένο άνθρωπο.

Στην Ορθοδοξία, ο άγιος Κυπριανός είναι ο άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία. Αυτό το όνομα επέλεξε ο Νίκος Χορταρέας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας από κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, «εδώ και χρόνια φορά το μοναχικό σχήμα». Στη φωτογραφία ο πατέρας Κυπριανός με τη χαρακτηριστική εμφάνιση των ιερέων, στέκει στο ιερό βήμα δίπλα στην αγία τράπεζα, φορώντας άμφια των κληρικών. 

nikos-xortareas-pater-kyprianos-ekklisia.jpg
Νίκος Χορταρέας (copyright Espresso)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή