«Ναι» Κουτσούμπα σε θεσμικές συναντήσεις με Τσίπρα, μετά την ορκομωσία της κυβέρνησης Reviewed by Momizat on . Δεν θα υπάρξει συνάντηση Τσίπρα - Κουτσούμπα πριν από τον σχηματισμό και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι δύο πλευρές (ΚΚΕ κα Δεν θα υπάρξει συνάντηση Τσίπρα - Κουτσούμπα πριν από τον σχηματισμό και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι δύο πλευρές (ΚΚΕ κα Rating: 0

«Ναι» Κουτσούμπα σε θεσμικές συναντήσεις με Τσίπρα, μετά την ορκομωσία της κυβέρνησης

000

Δεν θα υπάρξει συνάντηση Τσίπρα – Κουτσούμπα πριν από τον σχηματισμό και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι δύο πλευρές (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ). Σύμφωνα με πληροφορίες το ΚΚΕ δεν θέλει να προκληθούν εντυπώσεις όσο είναι ανοιχτή η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης και δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να δώσει στήριξη ή ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως η ηγεσία του ΚΚΕ εμφανίζεται ανοιχτή σε θεσμικές συναντήσεις αφού ορκιστεί η κυβέρνηση και κάνει τις προγραμματικές της δηλώσεις. Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Δημήτρη Κουτσούμπα εκδήλωσε την πρόθεσή του να υπάρχει επικοινωνία και να τον κρατά ενήμερο για όλα τα ζητήματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή