"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

ΝΑΙ λοιπόν, για να ξανάρθουν…..

lafarm

Σχετικά άρθρα

kalpi
Το έργο του ΝΑΙ, το ‘χουν αναλάβει οι δυο επιφανείς δήμαρχοι πρωτεύουσας και Θεσσαλονίκης, αφού έλυσαν τα περισσότερα προβλήματα των δήμων τους. Μην κοπιάζετε λοιπόν, κυρίες και κύριοι, της τοπικής εξουσίας και πολιτικής ελίτ, «από χωριό σε χωριό». Αντιληφθήκαμε με την προχθεσινή σύναξη σας, ότι συντάσσεστε με την Ευρώπη και συγκινηθήκαμε σφόδρα. Αυτή την ευρώπη που ταπεινώνει τη χώρα μας.
Η πολιτική σας θέση ότι το δημοψήφισμα, αφορά την παραμονή μας στην Ευρώπη κι όχι στη συμφωνία, μας επιτρέπει να κάνουμε και μεις ως υπήκοοι την πολιτική εκτίμηση ότι το σύνθημα σας «Μένουμε Ευρώπη», είναι πέρα για πέρα και προσχηματικό και υποκριτικό. Γιατί σκοπός και στόχος είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση. «Οι ψεύτες και εγκληματίες», «οι κατσαπλιάδες που έκαναν γιουρούσι και πήραν την εξουσία»!!
Φαίνεται πως είναι μεγάλα τα οικονομικά συμφέροντα που διακυβεύονται. Με το που ακούστηκε ότι αυτή η (λίγο αριστερή) κυβέρνηση, θα θίξει οικονομικά μεγέθη, κάτι για υποβρύχια που γέρνουν, κάτι για Ζίμενς, για κάτι μίζες από 2.5 % μέχρι 23%, ότι ίσως πληρώσουν οι αεριτζήδες καναλάρχες, κάτι θα γίνει με τη διαφθορά, τις λίστες και την ατιμωρησία, επέσατε καταπάνω της και της φορτώσατε αναιδώς κι όλες τις αμαρτίες των προηγούμενων κυβερνήσεων!!!
Έτσι λοιπόν αυτοί που μας χρεοκόπησαν και ασέλγησαν σ ‘αυτή τη χώρα, να ξανάρθουν, ως σωτήρες. Και θα εξακολουθήσουμε να σερνόμαστε δανειοτρεφόμενοι, πρόθυμοι ξενόδουλοι, για να μην ξεχνάμε και τη διαχρονική μας υποτέλεια στους ξένους,(από την εποχή του Μαυροκορδάτου). Και φυσικά, να ξεχαστεί γιατί φτάσαμε στην παρακμή και τη χρεοκοπία. Αυτοί δε που θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν, σαν νη μην συνέβη τίποτα, γραβατωμένοι καθωσπρέπει, θα συνεχίσουν να πουλάνε εθνικοφροσύνη, πατριωτισμό, ηθική και εντιμότητα, χειροκροτούμενοι.
ΝΑΙ λοιπόν, για να ξανάρθουν, ώστε μη χάσετε και σεις, κυρίες και κύριοι, το κουμάντο στην περιοχή μας και χαθήκαμε…..
Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός
Υ.Γ. «Διχαστικό» λέει το δημοψήφισμα! Μήπως να καταργήσουμε και τις εκλογές, διχάζουν κι αυτές!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης