Ναι σε όλα με «κλάμα» από τους Τρικαλινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Σκρέκας “όχι επί της αρχής” και υπέρ της εισήγησης της Ν.Δ. Reviewed by Momizat on .   Αναμενόμενη η στάση των τεσσάρων Τρικαλινών βουλευτών στην αποψινή ψηφοφορία της Βουλής οι οποίοι με την ψήφο τους τάχθηκαν υπέρ των θέσεων των κομμάτων   Αναμενόμενη η στάση των τεσσάρων Τρικαλινών βουλευτών στην αποψινή ψηφοφορία της Βουλής οι οποίοι με την ψήφο τους τάχθηκαν υπέρ των θέσεων των κομμάτων Rating: 0

Ναι σε όλα με «κλάμα» από τους Τρικαλινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Σκρέκας “όχι επί της αρχής” και υπέρ της εισήγησης της Ν.Δ.

vouleytes 1

 

Αναμενόμενη η στάση των τεσσάρων Τρικαλινών βουλευτών στην αποψινή ψηφοφορία της Βουλής οι οποίοι με την ψήφο τους τάχθηκαν υπέρ των θέσεων των κομμάτων τους .  Από τους  τρεις βουλευτές του Σύριζα ο Σάκης Παπαδόπουλος παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα εξέφραζε κάποιες ενστάσεις και μάλιστα με απειλές περί παραίτησης εν τούτοις πειθάρχησε στην κομματική γραμμή ,  Παναγιώτα Δριτσέλη  και  Χρήστος Σιμορέλης  ως συνήθως “ναι σε όλα”  και ο  Κώστας Σκρέκας από τη Νέα Δημοκρατία υπέρ των θέσεων του κόμματος του. 

 

Βουλή: Σε εξέλιξη η αποφασιστική ψηφοφορία

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή