Ναπολιτάνικο τραγούδι στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 9:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ANANTICITYRESORT» διοργανώνεται ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ με τρεις εξαιρετικές ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΟΠΡΑΝ Την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 9:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ANANTICITYRESORT» διοργανώνεται ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ με τρεις εξαιρετικές ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΟΠΡΑΝ Rating: 0

Ναπολιτάνικο τραγούδι στα Τρίκαλα

Ναπολιτάνικο τραγούδι στα Τρίκαλα

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 9:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ANANTICITYRESORT» διοργανώνεται

ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
με τρεις εξαιρετικές ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΟΠΡΑΝΟ:

MARIA ROSARIA PALLADINO

MARIA BALDI

CANDIDA CALABRESE

 

Μία σπάνια ναπολιτάνικη βραδιά, με καντσονέτες και αξέχαστα τραγούδια της Νάπολης, επιφυλάσσει στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ANANTICITYRESORT», χτισμένο σ’ ένα λόφο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλο το Θεσσαλικό κάμπο, σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 Αυγούστου 2014 και ώρα 9:30 μ.μ. ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων.

Οι εκλεκτές Ιταλίδες Σοπράνο, MARIAROSARIAPALLADINO, MARIABALDIκαι CANDIDACALABRESEθα ερμηνεύσουν γνωστά ναπολιτάνικα τραγούδια και καντσονέτες:

Dicitencello vuje, Reginella, Malafemmena, I te vurria vasà, Tu ca nun chiagne, Torna a Surriento, O sole mio, Caruso κ.

Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων παρουσιάζει μια εξαιρετική Ιταλική βραδιά Ναπολιτάνικου Τραγουδιού με αξέχαστα, αυθεντικά και μοναδικά τραγούδια, που θα ερμηνεύσουν τρεις Ιταλίδες Σοπράνο, από την Νάπολη.

Έτσι, οι φίλοι Ιταλίας και όχι μόνο θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ANANTICITYRESORT», μια μοναδική και ανεπανάληπτη βραδιά ναπολιτάνικης μουσικής, μια ονειρική πανδαισία ήχων και μουσικής.

Οι Ιταλοσπουδαγμένοι και φίλοι της Ιταλικής Μουσικής στο Νομό Τρικάλων είναι πολλοί και αναμένεται να δώσουν το παρόν τους.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή