«Ναρκωμένη» η Τρικαλινή αγορά – αργοπεθαίνει η τοπική οικονομία Reviewed by Momizat on .   Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορί   Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορί Rating: 0

«Ναρκωμένη» η Τρικαλινή αγορά – αργοπεθαίνει η τοπική οικονομία

«Ναρκωμένη» η Τρικαλινή αγορά – αργοπεθαίνει η τοπική οικονομία

 

Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορίζουν τις αντοχές καταστηματαρχών και αγοραστικού κοινού. 

Οι έμποροι , επαγγελματίες και βιοτέχνες  κρούουν κώδωνα  του  κινδύνου  για  την  πραγματική  καθημερινή  πορεία της αγοράς η οποία βουλιάζει.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Βαγγέλης Αγγελάκης  » η  κατάσταση έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις , η  αγορά κινδυνεύει και έχουμε μια  νέα γενιά χρεοκοπημένων επιχειρήσεων» . 

Εμπορικά καταστήματα κλείνουν, οι τζίροι βουλιάζουν και οι καταναλωτές ακόμα και να το επιθυμούν δεν δύνανται να επενδύσουν στην αγορά  ενώ ακόμη  μεγαλύτερο βάρος στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς  να επέφερε  η αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% σε είδη ευρείας κατανάλωσης . 

Σχόλια (1)

  • Ημερομηνία Λήξης

    Χαζοι είναι όσοι υποβάλλουν ακόμα ΦΠΑ!
    Το κράτος ένας Μαρινοπουλος είναι με ημερομηνία ληγμενη!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή