"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

«Ναρκωμένη» η Τρικαλινή αγορά – αργοπεθαίνει η τοπική οικονομία , όλα παγωμένα , προβληματισμένος ο κόσμος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η δραματική κατάσταση στην οποία περιέρχεται ημέρα με την ημέρα η  αγορά εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, δοκιμάζει τα όρια αντοχής των  μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στα Τρίκαλα. 

Οι Τρικαλινοί έμποροι , επαγγελματίες , βιοτέχνες και επιχειρηματίες  εκπέμπουν sos , οι πωλήσεις   τους έχουν… βυθιστεί στα Τάρταρα ενώ τα νέα λουκέτα που προστίθενται στην αγορά δεν προκαλούν πλέον έκπληξη.

   Όπως ανέφερε στην trikkipress ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Βαγγέλης Αγγελάκης  << στα Τρίκαλα μία επιχείρηση ανοίγει και δέκα κλείνουν»   και βέβαια οι αριθμοί λένε τη δική τους αλήθεια. 

 Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις  των Τρικάλων ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και η έλλειψη ρευστότητας εξελίσσεται σε θηλιά για τη λειτουργία τους. 
 
Κι όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει το παραμικρό κρατικό ενδιαφέρον και η μέριμνα να παραμείνουν ανοιχτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις , η <<ραχοκοκαλιά>> της οικονομίας , όπως έχουν χαρακτηριστεί . 
Αλλά και οι καταναλωτές από την πλευρά τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με το άγνωστο… Τα εισοδήματα έχουν συρρικνωθεί, οι οικονομίες έχουν εξανεμιστεί, οι υποχρεώσεις αυξάνουν και το γενικότερο κλίμα είναι τόσο ρευστό που δεν ξέρουν τι τους περιμένει την επόμενη μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης