"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Νατάσσα Παιδή: Και ζήσανε αυτοί καλά κ δεκάδες παιδιά βιασμένα κ έρημα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θυμάστε μια κοπέλα μολις 28 χρονών που έκανε το διδακτορικό της, την λέγανε Ηριαννα κ βρέθηκε στις φυλακές για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να την αθωώσει το δικαστήριο σε δεύτερο βαθμό;

Αν δεν θυμάστε..να σας θυμίσω ότι η κοπέλα είχε καταδικαστεί αρχικά σε 13 χρόνια για συμμετοχή στους πύρινες της φωτιάς καθώς είχε “βρεθεί” δείγμα dna σε ένα όπλο.

Ένα δείγμα dna που ήταν τόση μικρή ποσότητα που δεν υπήρχε άλλο ούτε για επανεξέταση.Κ τώρα πάμε να δούμε τι γίνεται σήμερα σε μια άλλη περίπτωση ενός φερόμενου παιδεραστή, βιαστή που έχει κατονομαστεί επίσημα από δεκάδες θύματα, τα οποία έχουν μιλήσει για ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα, έναν άνθρωπο που η κυβέρνηση κ η υπουργός πολιτισμού, τοποθέτησαν στη θέση του κ.δ. του εθνικού θεάτρου.

Ο άνθρωπος αυτός σίγουρα δεν είναι φυλακη. ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Η ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ.

Ένα μήνα τώρα που έγιναν γνωστά όλα αυτά , ο εισαγγελέας δεν κάλεσε τα θύματα του, η αστυνομία του έδωσε χρόνο να καταστρέψει ότι στοιχείο υπάρχει για όσα κατηγορείται κ αυτός είναι κάπου?? ελεύθερος…

Επίσης τα κυβερνητικά μμε είτε τον ξεπλενουν είτε δεν αναφέρουν όσο μπορούν το θέμα. Δεν είναι δα κ τίποτα οροθετικες εκδιδομενες να τις κρεμάσει στα μανταλακια ο ίδιος ο υπουργός.

Στο τέλος θα μας πούνε δεν υπάρχουν αποδεικτικά , τα εγκλήματα παραγραφηκαν, αυτός θα φύγει στο εξωτερικό να ζήσει ήρεμα κ ωραία, η υπουργός πολιτισμού, ο υπουργός δικαιοσύνης αλλας κ ο υπουργός προστασίας του πολίτη θα είναι στη θέση τους κ θα βγάζουν φωτογραφίες χαμογελαστοί με τον επόμενο διορισμενο φίλο τούς.

Και ζησανε αυτοί καλά κ δεκάδες παιδιά βιασμένα κ έρημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης