Ναύπλιο: Δυο Γερμανοί πλήρωσαν για το κατοχικό δάνειο Reviewed by Momizat on . Εδωσαν συμβολικά το ποσό που τους αναλογεί - Συνολικά κατέβαλαν 875 ευρώ σε κοινωνικό φορέα της πόλης Το αίτημα για την καταβολή των γερμανικών επανορθώσεων και Εδωσαν συμβολικά το ποσό που τους αναλογεί - Συνολικά κατέβαλαν 875 ευρώ σε κοινωνικό φορέα της πόλης Το αίτημα για την καταβολή των γερμανικών επανορθώσεων και Rating: 0

Ναύπλιο: Δυο Γερμανοί πλήρωσαν για το κατοχικό δάνειο

Ναύπλιο: Δυο Γερμανοί πλήρωσαν για το κατοχικό δάνειο

Εδωσαν συμβολικά το ποσό που τους αναλογεί – Συνολικά κατέβαλαν 875 ευρώ σε κοινωνικό φορέα της πόλης

Το αίτημα για την καταβολή των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου στην Ελλάδα, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πολιτική επικαιρότητα, συμμερίστηκε ζευγάρι Γερμανών πολιτών.

Ο Ludwig Zacaro και η Nina Lahge, επηρεάστηκαν, όπως είπαν, από τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, και επισκέφθηκαν, συμβολικά, το Ναύπλιο επειδή ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, όπου ζήτησαν συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Κωστούρο, στον οποίο ανέφεραν ότι θέλουν να πληρώσουν το ποσό που τους αναλογεί από το κατοχικό δάνειο.

Ο κ. Κωστούρος τούς εξήγησε ότι δεν μπορεί ο δήμος να εισπράξει χρήματα γι’ αυτό τον σκοπό και τους παρότρυνε, εφόσον επιθυμούν, να δώσουν χρήματα στον κοινωφελή φορέα «Πύλη Πολιτισμού» που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, με τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου το οποίο προσφέρει δωρεάν τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους πολίτες του Ναυπλίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή