Να αλλάξουν; Φαντάζεστε τη ζωή σας χωρίς αυτούς; Reviewed by Momizat on . Τρία χρόνια πριν, ένας κανονικός καταστηματάρχης με τον εξίσου κανονικό φίλο του, μαζί με κάποιους κανονικούς αστυνομικούς και τον επίσης κανονικό τραυματιοφορέ Τρία χρόνια πριν, ένας κανονικός καταστηματάρχης με τον εξίσου κανονικό φίλο του, μαζί με κάποιους κανονικούς αστυνομικούς και τον επίσης κανονικό τραυματιοφορέ Rating: 0

Να αλλάξουν; Φαντάζεστε τη ζωή σας χωρίς αυτούς;

Να αλλάξουν; Φαντάζεστε τη ζωή σας χωρίς αυτούς;

Τρία χρόνια πριν, ένας κανονικός καταστηματάρχης με τον εξίσου κανονικό φίλο του, μαζί με κάποιους κανονικούς αστυνομικούς και τον επίσης κανονικό τραυματιοφορέα, σκότωσαν έναν άνθρωπο, υπό το αδιάφορο βλέμμα αρκετών (πλην ενός) κανονικών περαστικών.

Στο κέντρο της Αθήνας, στη μέση του δρόμου, σε μια κανονική συνοικία, μια κανονική μέρα σαν και αυτή.

Ο μόνος μη κανονικός σε τούτη την εγκληματική αλληλουχία ήταν ο δολοφονημένος. Έτσι τουλάχιστον φάνηκε σε όσους τον σκότωσαν ή στάθηκαν απαθείς μπροστά στον φόνο του.

Σε τι συνίστατο αυτή η μη κανονικότητα, κανείς δεν ξέρει. Ήταν όμως αρκετή για να τον καταδικάσουν σε θάνατο οι δικαστές και δήμιοί του.

Χωρίς να του δοθεί η παραμικρή ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Να φωνάξει ίσως ένα «σταθείτε, είμαι και γω κανονικός».

Η ετυμηγορία ήταν αυτόματη και η ποινή εκτελέστηκε αμέσως. Μετά την απομάκρυνση από την κανονικότητα, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Τρία χρόνια μετά, οι δολοφόνοι συνεχίζουν απρόσκοπτα την κανονική τους ζωή.

Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς;

Αφού είναι όλοι τους κανονικοί και η κανονικότητα δεν διώκεται.

Ακόμα και όταν δολοφονεί.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή