"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.9 C
Trikala

Να δώσουν λύση σήμερα ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πόνος της ανείπωτης καταστροφής που βρήκε τους κατοίκους της Θεσσαλίας, έπειτα από τα πρωτοφανή και έντονα καιρικά φαινόμενα που ξέσπασαν, είναι τεράστιος.

Η Περιφέρεια και οι διοικούντες, εκτός από το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών και τις αποζημιώσεις των πληγέντων, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα μεγάλο ζήτημα, αυτό της στέγασης.

Όταν όμως προκύπτουν θέματα στέγασης σε άτομα με αναπηρία, με ειδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες, καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι που κάθονται στο τραπέζι των αποφάσεων, να δώσουν προτεραιότητα.

Απαίτηση όλων, να σκύψουν πάνω από αυτές τις ιδιαιτέρως σημαντικές περιπτώσεις , να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και να δώσουν γρήγορα λύσεις κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Διαβάστε παρακάτω και θα πρέπει σήμερα ο Δήμος Φαρκαδονας και η Περιφερειακή Ενότητα  Τρικάλων να δώσουν λύση. 

Στη Φαρκαδόνα  είναι είναι ζευγάρι που το σπίτι τους κρίθηκε ακατάλληλο.  Άτομα με ειδικές ανάγκες και οι δύο και με πρωτοβουλία του δημάρχου  Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή  και του Βάιου Παππά εγκαταστάθηκαν στο Διάσελο για να περάσουν  το χειμώνα. Τώρα τους ενημέρωσαν ότι πρέπει να μετεγκατασταθούν σε κοντέινερ.  Στο κοντέινερ δεν είναι εύκολο να μείνουν.  Θέλουν ένα σπίτι με προσβασιμότητα.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης