Να μηνυθεί ο Αγοραστός ζητά ο Πολυμερόπουλος! Reviewed by Momizat on . Να μηνυθεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αλέκος Πολυμερόπουλος κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβ Να μηνυθεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αλέκος Πολυμερόπουλος κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβ Rating: 0

Να μηνυθεί ο Αγοραστός ζητά ο Πολυμερόπουλος!

Να μηνυθεί ο Αγοραστός ζητά ο Πολυμερόπουλος!

Να μηνυθεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αλέκος Πολυμερόπουλος κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης.

Ο Πολυμερόπουλος θεωρεί ιδιαίτερα προσβλητικά, όπως τη φράση «απατεώνες», που εκτόξευσε ο κ. Αγοραστός κατά δημοτικών συμβούλων στην έντονη λεκτική επίθεση κατά του δημάρχου Δημήτρη Παραστεργίου πρόσφατα στην Αθήνα.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και ανέφερε ότι θα δοθούν εξηγήσεις κατά την επίσκεψη του περιφερειάρχη στα Τρίκαλα την προσεχή Παρασκευή για μια σύσκεψη για τον Ε65.

enimerosi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή