“Να μη χαθεί ούτε ευρώ” επιμένει ο Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Τον Υπουργό μεταφορών, υποδομών και δικτύων Μιχ. Χρυσοχοΐδη συνάντησε στα έργα της Ε-65 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου. Ο Υπουργός συνοδευόμ Τον Υπουργό μεταφορών, υποδομών και δικτύων Μιχ. Χρυσοχοΐδη συνάντησε στα έργα της Ε-65 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου. Ο Υπουργός συνοδευόμ Rating: 0

“Να μη χαθεί ούτε ευρώ” επιμένει ο Παπαστεργίου

“Να μη χαθεί ούτε ευρώ” επιμένει ο Παπαστεργίου

Τον Υπουργό μεταφορών, υποδομών και δικτύων Μιχ. Χρυσοχοΐδη συνάντησε στα έργα της Ε-65 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου.

Ο Υπουργός συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Βουλευτή Τρικάλων Μιχ. Ταμήλο και το νέο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, βρέθηκαν στο εργοτάξιο των Σερβωτών όπου κατασκευάζεται η νέα γέφυρα του Πηνειού ποταμού. Εκεί ενημερώθηκαν για την πορεία του έργου από τους μηχανικούς της κατασκευάστριας εταιρίας και συζητήσανε για τα επόμενα έργα σε επίπεδο Τρικάλων και Θεσσαλίας.

Ο Δήμος Τρικκαίων προχωρά μπροστά, δικτυώνεται και στόχος της νέας Δημοτική αρχής είναι να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από έργα και προγράμματα για την πόλη και τα χωριά του Δήμου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή