Τώρα που κόπασε ο ”θόρυβος” , …τίθω (επιτρέψτε μου) ένα θεμελιώδες ερώτημα: τι έλεγε ωρέ παιδιά το περιβόητο βιβλίο του κ. Βλαχογιάννη;
Όλη η ειδησεογραφία αναλώθηκε στο ποιοι παρέστησαν, τι αξίωμα έφεραν, από που ήλθαν, που έκατσαν, τι φορούσαν, ποιος μίλησε (και ποιος όχι) με ποιον, πόσοι ήσαν μέσα και πόσοι έξω, τι δήλωσαν (πάντα με νόημα)μετά.
Τι στο διάτανο έγραφε το βιβλίο ξέρουμε;
Υ.Γ.1, Λες να άλλαξε το νόημα της παρουσιάσεως των νέων βιβλίων και εγώ να μην πήρα χαμπάρι; Αναγκαστικά θα το αγοράσω, διότι με ενδιαφέρει το κεφάλαιο της αντιμετώπισης των αριστερών από τον συγγραφέα, κατά την διάρκεια της ”πορείας” του.
Υ.Γ. 2. Ξεκάθαρα: τον θεωρώ καλύτερο, πιο ευέλικτο, πιο δραστήριο, πιο ευγενή και πιο …δημοκρατικό από όλους τους ομοϊδεάτες του. Σκιαγράφησε εσύ τους άλλους.
Jim Riflevinegar
Πιθανα να ελεγε οτι αφου ειναι τοσο καλοι και με οραμα να διαπρεψουν ξανα στην πολιτικη σκηνη πατερας , γιος και ας μην ξεχασουμε και τον γαμπρο