Να σταματήσει τώρα η νέα σφαγή στη Γάζα! Reviewed by Momizat on . Οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, οι εκατοντάδες νεκροί μόνο τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και μικρά παιδιά, η επαπειλούμεν Οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, οι εκατοντάδες νεκροί μόνο τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και μικρά παιδιά, η επαπειλούμεν Rating: 0

Να σταματήσει τώρα η νέα σφαγή στη Γάζα!

Να σταματήσει τώρα η νέα σφαγή στη Γάζα!

syriza-neoiΟι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, οι εκατοντάδες νεκροί μόνο τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και μικρά παιδιά, η επαπειλούμενη χερσαία επέμβαση στη Γάζα δεν αποτελούν την άλλη όψη στον «κύκλο του αίματος». Αποτελούν, αντίθετα, την υλοποίηση μιας γενοκτονίας, στο όνομα των εποικισμών. Δεν  πρόκειται για άλλη μια εκδοχή των «δύο άκρων»,  αλλά, από τη μια, για έναν λαό αποκλεισμένο από τα στοιχειώδη αγαθά για τη ζωή του, που ζει εδώ και δεκαετίες υπό κατοχή, και από την άλλη για το κράτος του Ισραήλ, που αδιάκοπα σφαγιάζει και καταπατά κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Η κλιμάκωση, μάλιστα, από την πλευρά του Ισραήλ συνιστά μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη για την περιοχή. Αυτό δείχνουν τα συνεχή σφυροκοπήματα των Ισραηλινών βομβαρδιστικών στη Γάζα.

Η νέα σφαγή στην Παλαιστίνη πρέπει να σταματήσει! Όχι άλλο αίμα στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή