"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.3 C
Trikala

Να τελειώσει η εργασιακή ομηρία εργαζομένων στο νοσοκομείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η διοίκηση του νοσοκομείου αφού κράτησε όμηρους τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και την εστίαση τους πετάει εκτός του Οργανισμού ανοίγοντας ξανά το δρόμο των εργολαβιών.

Είναι εργαζόμενοι που αναμφισβήτητα καλύπτουν μόνιμες, πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Ειναι αυτοί που σε λίγες ημέρες σαν επιβράβευση για τα όσα έχουν προσφέρει μέχρι τώρα και ύστερα από αρκετά χρόνια θα πάρουν το χαρτί της απόλυσης τους και την θέση τους θα την πάρει εργολάβος.

Πρέπει επιτέλους να τελειώσει η εργασιακή ομηρία των εργαζομένων στην καθαριότητα και στην εστίαση του νοσοκομείου με την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου και να ενταχθούν σε καθεστώς πλήρους και μόνιμης εργασίας!

Στηρίζουμε τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματα τους!

Πάντα ήμασταν και πάντα θα είμαστε στο πλάι τους μέχρι την τελική δικαίωση τους!!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να αναφέρω κάτι άσχετο με το θέμα Αλλά που έχει να κάνει κ αυτό με τον χώρο τις υγειας.Απο χθες με ταλαιπωρεί μια ίωση(μάλλον στρεπτοκοκκος)που είναι σε έξαρση αυτό τον καιρό ύστερα από επισκεψει στον γιατρό μου χορήγησε Αντιβίωση.Στην προσπάθεια μου να πάω σε κάποιο φαρμακείο να την πάρω έπεσα σε τοίχο όλοι οι φαρμακοποιοί μου λέγαν δεν υπάρχει είναι σε έλλειψη,και διερωτώμαι εγώ: Ειναι δυνατόν σε μια χώρα με τόσες φαρμακοβιομηχανίες να υπάρχει έλλειψη φαρμάκων? Σε μια Ευρωπαϊκή χώρα να μην μπορείς να βρεις μια αντιβίωση με μια απλη έξαρση ίωσης?Τρομακτικό μοιάζει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης