Να τους ζήσει ο μικρός Θωμάς Οικονόμου

Με παρόν το όλον ΠΑΣΟΚ των Τρικάλων και με γιορτινό κλίμα, βαπτίστηκε χθες το βράδυ (Σάββατο 21 Ιουνίου) στις 6 το απόγευμα, στην Πόρτα Παναγιά, ο γιος του ζεύγους Γιώργου Οικονόου – Βασίλκας Μερεντίτη. Ο πιτσιρικάς πήρε το όνομα Θωμάς, από τον πατέρα της Βασίλκας, Θωμά Μερεντίτη, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και αξιολογότατο στέλεχός του, που, δυστυχώς, μας άφησε νωρίς.
Νονός ήταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος ευρωβουλευτής, Νίκος Ναδρουλάκης, ενώ παρέστη και ο τέως υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου.
Υπήρχαν πολλοί καλεσμένοι, πέραν της οικογένειας και των συγγενών (όρα, Χρήστος Οικονόμου κα Σ. Μερεντίτη), και η ημέρα ολοκληρώθηκε με δεξίωση.
Η trikkipress.gr εύχεται στους γονείς, να τους ζήσει το όνομα και ο μικρός Θωμάς.

Διακρίνονται από αριστερά, Σπ. Μέμτσας, Σωτ. Παπαχρήστος, Γ. Οικονόμου, Ν. Ανδρουλάκης, Σ. Κεδίκογλου, Ζωή Χατζηθωμά (που κρατά “ζωντανό” το ΠΑΣΟΚ, διά των επί του Τύπου καθηκόντων της), Γ. Τριγώνης