ΝΔ – Άρχισαν τα ¨οργανα” στην Πύλη , “άφαντοι” οι Μαραβικοί Reviewed by Momizat on . Μετά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών στις ΔΗΜ.ΤΟ. της ΝΔ, συνεδρίασε  η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Πύλης για την συγκρότηση προεδρείου. Μια συνεδρ Μετά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών στις ΔΗΜ.ΤΟ. της ΝΔ, συνεδρίασε  η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Πύλης για την συγκρότηση προεδρείου. Μια συνεδρ Rating: 0

ΝΔ – Άρχισαν τα ¨οργανα” στην Πύλη , “άφαντοι” οι Μαραβικοί

ΝΔ – Άρχισαν τα ¨οργανα” στην Πύλη , “άφαντοι” οι Μαραβικοί
Μετά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών στις ΔΗΜ.ΤΟ. της ΝΔ, συνεδρίασε  η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Πύλης για την συγκρότηση προεδρείου.
Μια συνεδρίαση από την οποία απείχαν οι “φίλα προσκείμενοι” στον δήμαρχο Κώστα Μαράβα και τον πολιτευτη του κόμματος Θανάση Λιούτα, δεν πρέπει να τους κατηγορήσουμε για αδιαφορία όμως η μη προσέλευση τους αν και κλήθηκαν αυτοπροσώπως παραμένει ερωτηματικό …
Ο νέος πρόεδρος Ηλίας Λαμπρογιώργος δήλωσε ενότητα και συνεργασία με όλους για να μπορέσει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές να γίνει κυβέρνηση.

Η αλήθεια είναι ότι στην ΤΟ Πύλης υπάρχει φαγωμάρα. Αυτό το ξέρουν πια πάρα πολλοί αλλά το αναφέρουν ελάχιστοι. Η φαγωμάρα πάντως δεν προέρχεται απο την ομάδα του νέου προέδρου ο οποίος πασχίζει να συμμαζέψει το κόμμα . 

Έτσι η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Πύλης αποτελείται από τους εξής:

 
Πρόεδρος: Λαμπρογεώργος Ηλίας Αντιπρόεδρος: Μπαλατσούκας Γεώργιος Γ. Γραμματέας: Χρήστος Γκρέκος Ταμίας: Νίκου Μαρία Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Κιάφας Αθανάσιος Μέλη: Γώγος Γεώργιος, Μουρκάκης Βασίλειος, Παπαγεωργίου Σπύρος, Ιωάννου Κώστας, Αγραφιώτης Αχιλλέας, Αγνάτος Ηλίας, Κανταρτζής Σωκράτης.
 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή