ΝΔ: Επανεκλογή Μουζακιάρη στην προεδρία της ΝΟΔΕ Reviewed by Momizat on . Νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ επανεξελέγη ο απερχόμενος. Ο Νίκος Μουζακιάρης, μετά από την επιτυχημένη θητεία του και μάλιστα, σε περίοδο κρίσιμων εκλο Νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ επανεξελέγη ο απερχόμενος. Ο Νίκος Μουζακιάρης, μετά από την επιτυχημένη θητεία του και μάλιστα, σε περίοδο κρίσιμων εκλο Rating: 0

ΝΔ: Επανεκλογή Μουζακιάρη στην προεδρία της ΝΟΔΕ

ΝΔ: Επανεκλογή Μουζακιάρη στην προεδρία της ΝΟΔΕ

Νέος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ επανεξελέγη ο απερχόμενος. Ο Νίκος Μουζακιάρης, μετά από την επιτυχημένη θητεία του και μάλιστα, σε περίοδο κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων, έλαβε χθες την «έγκριση» των εκλεκτόρων της τοπικής ΝΔ, να συνεχίσει στο αξίωμα.

Στις εκλογές μετείχαν περί τα 80 άτομα. Δηλαδή, όσοι εσχάτως εξελέγησαν στις ΔΗΜΤΕ των δημοτικών οργανώσεων, οι της ΟΝΝΕΔ, οι βουλευτές, οι πρόεδροι των θεματικών οργανώσεων, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Η διαδικασία ήταν σχετικά σύντομη, αφού ουδείς άλλος είχε θέσει υποψηφιότητα. Ετσι, ο κ Μουζακιάρης θα οδηγήσει το κόμμα, τόσο στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και στις ευρωεκλογές του Μαΐου, όσο και στις εθνικές – αν διεξαχθούν συντόμως.

Θανάσης Μιχαλάκης
* Οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή