ΝΔ: Ολοκληρώθηκαν οι ψηφοφορίες σε Τομείς και ΟΝΝΕΔ Reviewed by Momizat on . Με την εκλογή των υπευθύνων των θεματικών τομέων, ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος κύκλος των εκλογικών διαδικασιών στη ΝΟΔΕ Τρικάλων, στο πλαίσιο των αλλαγών στην ορ Με την εκλογή των υπευθύνων των θεματικών τομέων, ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος κύκλος των εκλογικών διαδικασιών στη ΝΟΔΕ Τρικάλων, στο πλαίσιο των αλλαγών στην ορ Rating: 0

ΝΔ: Ολοκληρώθηκαν οι ψηφοφορίες σε Τομείς και ΟΝΝΕΔ

ΝΔ: Ολοκληρώθηκαν οι ψηφοφορίες σε Τομείς και ΟΝΝΕΔ

Με την εκλογή των υπευθύνων των θεματικών τομέων, ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος κύκλος των εκλογικών διαδικασιών στη ΝΟΔΕ Τρικάλων, στο πλαίσιο των αλλαγών στην οργανωτική δομή της ΝΔ. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, αλλά ενδιαφέρον υπήρξε μόνο για τον τομέα της Παιδείας, όπου υπήρχαν δύο υποψήφιοι, οι κ. Τρικάλης και Αργύρης. Τελικώς ο δάσκαλος επικράτησε του καθηγητή.
Μαζί με τα εκλεγέντα μέλη των ΔΗΜΤΟ, οι των θεματικών τομέων θα ψηφίσουν μαζί με τα μέλη για την εκλογή προέδρου της ΝΟΔΕ, την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου. Οποιος θέλει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, θα πρέπει να καταθέσει υποψηφιότητα μεθαύριο Τετάρτη στα γραφεία του κόμματος.
Ετσι, θα κλείσει ο κύκλος των εκλογών και θα αρχίσει, με την πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, σε συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου, η περίοδος της πολιτικής διαδικασίας, της προβολής, δηλαδή των θέσεων, εν όψει δύο δύσκολων εκλογικών αναμετρήσεων τον ερχόμενο Μάιο (αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές).

nd1Στις χθεσινές εκλογές για τους τομείς εξελέγησαν οι:

1. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

2. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΡΑΜΟΥΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3. ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ: ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5. ΜΙΣΘΩΤΩΝ: ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

6. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΨΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

8. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

9. ΥΓΕΙΑΣ: ΤΣΙΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

10. ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ: ΚΑΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

 

Επίσης, χθες ψήφισαν και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ στον νομό μας, προκειμένου να εκλέξουν τα 5μελή Τοπικά Συμβούλια στις οργανώσεις της νεοαλαίας στους 4 Δήμους.

 

Εκλέγονται (με αλφαβητική σειρά) οι εξής:

Δήμος Τρικκαίων
Βασιλική Κυριακού
Ανδρέας Μπελετσιώτης
Γεώργιος Παπανίκος
Ιωάννης Πατσιάς
Μιχαήλ Περιστέρης

Δήμος Πύλης
Αριστείδης Ελευθερίου
Ελευθέριος Κωσταρέλος
Κων/νος Μακρής
Νικόλαος Πλαστήρας
Αλέξιος Τριάντος

Δήμος Φαρκαδόνας 
Αναστάσιος Βούλγαρης
Βασιλική Γιαννάκου
Δημήτριος Ινδός
Κων/νος Λέφας
Ευάγγελος Χασιώτης

Δήμος Καλαμπάκας
Ελένη Αθανασούλα
Άγγελος Αλεξίου
Ιωάννης Καλτσούδας
Στέργιος Νούλας
Ευάγγελος Ράπτης

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι θέσεις και οι νέοι πρόεδροι των 4 αυτών Δημοτικών Οργανώσεων και συγχρόνως θα ανακοινωθεί και η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων μαζί με τους υπευθύνους των θεματικών ενοτήτων.

 

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή