"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

ΝΔ: «Συμφωνία τώρα για το ευρώ και την Ευρώπη»

lafarm

Σχετικά άρθρα

ND

Η αξιωματική αντιπολίτευση δίνει στον πρωθυπουργό εξουσιοδότηση να φέρει συμφωνία και εντολή για να αποτρέψει την έξοδο από την Ευρώπη και το Ευρώ, είπε στην εισήγησή του ο Ε. Μεϊμαράκης

«Συμφωνία τώρα και τα υπόλοιπα μετά», είναι το μήνυμα που ετοιμάζεται να εκπέμψει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το κλίμα που διαμορφώνεται στην εν εξελίξει συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην εισήγησή του επανέλαβε με έμφαση τη θέση του κόμματός του που είναι ότι «μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη».

Όπως είπε, η ΝΔ ξεκαθαρίζει απέναντι στον πρωθυπουργό ότι του δίνει εξουσιοδότηση να φέρει συμφωνία. Και επιπλέον, «εντολή για να αποτρέψει την έξοδο από την Ευρώπη και το Ευρώ».

«Για το πως φτάσαμε στην όποια συμφωνία θα μιλήσουμε μετά», φέρεται να υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στα στελέχη της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης