"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Νεαροί περιέλουσαν με βενζίνη οικία στην Οιχαλία!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ιστορία με τους νεαρούς «επιστήμονες» που από τα μέσα καλοκαιριού προκαλούν φθορές σε οικίες προκαλώντας την έντονη ανησυχία στους κατοίκους της Οιχαλίας κατά τις ώρες κοινής ησυχίας…συνεχίζεται.

Ήταν στα μέσα Ιουλίου όταν ομάδα νεαρών κινούμενοι στους δρόμους της Οιχαλίας με μηχανάκια, εκσφενδόνιζαν αντικείμενα σε βεράντες και αυλές των σπιτιών προκαλώντας υλικές ζημιές και τρέπονταν σε φυγή!

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων τότε, ήταν έντονες καθώς όπως τονίζαν «εν ώρα ύπνου οι νεαροί πετούν πέτρες, τούβλα, μπουκάλια ακόμη και σακούλες σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να πεταγόμαστε έντρομοι από τα κρεβάτια μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS χθες βράδυ μεσάνυχτα της Πέμπτης, ομάδα νεαρών κινούμενοι στην οδό Πίνδου έβαλαν στόχο για μία ακόμη φορά την οικία στην οποία διαμένουν δύο αδέρφια 28 και 31 ετών αντίστοιχα.

Την ώρα που τα δύο αδέλφια έλειπαν από το σπίτι, οι δράστες εισέβαλαν στην αυλή, περιέλουσαν το μεγαλύτερο μέρος αυτής με βενζίνη και αλυσόδεσαν την σιδερένια εξώπορτα!

Πριν προλάβουν προφανώς να βάλουν φωτιά στο εύφλεκτο υλικό αψηφώντας τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας, άκουσαν τις φωνές μίας κυρίας που διαμένει πλησίον της οικίας αυτής και η οποία παρακολουθούσε από την αρχή την δράση των νεαρών, και τράπηκαν σε φυγή.

Οι ένοικοι σήμερα το μεσημέρι προέβησαν σε καταγγελία του χθεσινού γεγονότος στο Α.Τ. Φαρκαδόνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης