Νεκρά από φόλες βρήκε τα τσοπανόσκυλα κτηνοτρόφος στη Διάβα Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Την αγανάκτησή του εκφράζει μέσω του stagonnews κτηνοτρόφος της περιοχής που για πολλοστή φορά πηγαίνοντας στην μονάδα του αντίκρισε τα τσοπανόσκυλα νεκρά έχοντ Την αγανάκτησή του εκφράζει μέσω του stagonnews κτηνοτρόφος της περιοχής που για πολλοστή φορά πηγαίνοντας στην μονάδα του αντίκρισε τα τσοπανόσκυλα νεκρά έχοντ Rating: 0

Νεκρά από φόλες βρήκε τα τσοπανόσκυλα κτηνοτρόφος στη Διάβα Καλαμπάκας

Νεκρά από φόλες βρήκε τα τσοπανόσκυλα κτηνοτρόφος στη Διάβα Καλαμπάκας

Την αγανάκτησή του εκφράζει μέσω του stagonnews κτηνοτρόφος της περιοχής που για πολλοστή φορά πηγαίνοντας στην μονάδα του αντίκρισε τα τσοπανόσκυλα νεκρά έχοντας δηλητηριαστεί από φόλες.

Όπως τονίζει δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει αυτό αλλά πλέον έχει αγανακτήσει αφού έχει μείνει το κοπάδι του χωρίς τσοπανόσκυλα.

Ο αριθμός των σκυλιών που βρήκαν το θάνατο αγγίζει τα 15 αναγκάζοντάς τον ίδιο να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας όπου η άνδρες του τμήματος τον διαβεβαίωσαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο αν πιάσουν αυτόν ή αυτούς που ρίχνουν τις φόλες επ’ αυτοφόρω.

Τέλος επισημαίνει πως η χρονική περίοδος που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο δεν είναι τυχαία αφού κάθε χρόνο συμβαίνει την ίδια περίοδο, αφήνοντας αιχμές προς πάσα κατεύθυνση.

Πηγή: stagonnews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή