Νεκρή γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας – Την χτύπησε αυτοκίνητο Reviewed by Momizat on . Δυστύχημα σημειώθηκε με ηλικιωμένη, η οποία πεζή, ήρθε για άγνωστο λόγο μέχρι αυτή τη στιγμή, σε σύγκρουση με αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο στην Ελασσόνα. Με το Δυστύχημα σημειώθηκε με ηλικιωμένη, η οποία πεζή, ήρθε για άγνωστο λόγο μέχρι αυτή τη στιγμή, σε σύγκρουση με αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο στην Ελασσόνα. Με το Rating: 0

Νεκρή γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας – Την χτύπησε αυτοκίνητο

Νεκρή γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας – Την χτύπησε αυτοκίνητο

Δυστύχημα σημειώθηκε με ηλικιωμένη, η οποία πεζή, ήρθε για άγνωστο λόγο μέχρι αυτή τη στιγμή, σε σύγκρουση με αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο στην Ελασσόνα.

Με το που έγινε η μοιραία σύγκρουση, ο οδηγός κατέβηκε αμέσως από το αυτοκίνητο και κάλεσε μαζί με τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο σημείο ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα Περιστατικά του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, διασωληνώθηκε, όμως εξέπνευσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, αναμένεται νεκροψία και το αστυνομικό τμήμα της πόλης διενεργεί προανακριτική εξέταση για το πως πραγματοποιήθηκε το εν λόγω περιστατικό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή