“Νεκρή” … η ανοιχτή Κυριακάτικη Τρικαλινή αγορά Reviewed by Momizat on . Παρά τις τυμπανοκρουσίες ....για ανάκαμψη της αγοράς με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές , στα Τρίκαλα , καταστηματάρχες και καταναλωτές σνόμπαραν το Κυ Παρά τις τυμπανοκρουσίες ....για ανάκαμψη της αγοράς με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές , στα Τρίκαλα , καταστηματάρχες και καταναλωτές σνόμπαραν το Κυ Rating: 0

“Νεκρή” … η ανοιχτή Κυριακάτικη Τρικαλινή αγορά

“Νεκρή” … η ανοιχτή Κυριακάτικη  Τρικαλινή αγορά

Παρά τις τυμπανοκρουσίες ….για ανάκαμψη της αγοράς με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές , στα Τρίκαλα , καταστηματάρχες και καταναλωτές σνόμπαραν το Κυριακάτικο άνοιγμα αφού όλοι – εκτός από τις πολυεθνικές – πιστεύουν ότι θα πληγεί το λιανικό εμπόριο .

Όπως διαπιστώθηκε, σήμερα Κυριακή που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά , η κίνηση των καταναλωτών και γενικότερα του κοινού στο κέντρο της πόλης ήταν σήμερα ελάχιστη, παρά την έναρξη της περιόδου των θερινών εκπτώσεων .

Τα περισσότερα εμπορικά παρέμειναν κλειστά, ίσως και “λόγω της απουσίας του κοινού από την πόλη όπως φάνηκε και από την κίνηση .

Όπως επεσήμαναν καταστηματάρχες στην TrikkiPress το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν θα συμβάλει στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων, “απεναντίας θα αυξήσει τα λουκέτα οδηγώντας  εργαζόμενους στην ανεργία”.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή