Νεκρή 13χρονη από πυροβολισμό – Τεταμένη η κατάσταση κι επεισόδια στην Άμφισσα, μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας Reviewed by Momizat on . Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Άμφισσα, μετά από το θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης από πυροβολισμό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και μεταδίδο Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Άμφισσα, μετά από το θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης από πυροβολισμό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και μεταδίδο Rating: 0

Νεκρή 13χρονη από πυροβολισμό – Τεταμένη η κατάσταση κι επεισόδια στην Άμφισσα, μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας

Νεκρή 13χρονη από πυροβολισμό – Τεταμένη η κατάσταση κι επεισόδια στην Άμφισσα, μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Άμφισσα, μετά από το θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, κάτοικος της περιοχής, μετά τη διάρρηξη της οικεία του καταδίωξε τους δράστες πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το παιδί που βρισκόταν κοντά.

Ο δράστης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Την ίδια στιγμή, ο καταυλισμός των ρομά, στην περιοχή του ΚΤΕΟ θυμίζει καζάνι που βράζει τις τελευταίες ώρες. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται επί ποδός στο κέντρο της πόλης, στον καταυλισμό αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός της 13χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ρομά ως αντίποινα έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία ενώ βρήκαν και το αυτοκίνητό του το οποίο έκαψαν.

Πηγή: tvstar.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή