Νεκρή 22χρονη τρικαλινή σε τροχαίο στο Ριζοβούνι Reviewed by Momizat on . Ακόμη μία τρικαλινή θυσιάστηκε σήμερα στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά, στην – τρόπος του λέγειν – εθνική οδό, από τα Τρίκαλα προς Καρδίτσα. Εναν δρόμο με δεκάδες ατυ Ακόμη μία τρικαλινή θυσιάστηκε σήμερα στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά, στην – τρόπος του λέγειν – εθνική οδό, από τα Τρίκαλα προς Καρδίτσα. Εναν δρόμο με δεκάδες ατυ Rating: 0

Νεκρή 22χρονη τρικαλινή σε τροχαίο στο Ριζοβούνι

Νεκρή 22χρονη τρικαλινή σε τροχαίο στο Ριζοβούνι

Ακόμη μία τρικαλινή θυσιάστηκε σήμερα στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά, στην – τρόπος του λέγειν – εθνική οδό, από τα Τρίκαλα προς Καρδίτσα. Εναν δρόμο με δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, ο οποίος, τουλάχιστον τώρα, έχει μπει στη φάση παράκαμψης των χωριών Ριζοβούνι και Αρτεσιανό. Αλλά όλα τα παλιά σχέδια για νέο δρόμο, έχουν μπει στο συρτάρι.
Πέρα από τα γνωστά και… ελληνικά, η 22χρονη κοπέλα δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Πρόκειται για φοιτήτρια, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο ενός 32χρονου από τη Μαραθέα, με κατεύθυνση την Καρδίτσα. Στο Ριζοβούνι, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, με κατεύθυνση τα Τρίκαλα. Σε αυτό επέβαιναν ένας 42χρονος με μια 36χρονη. Οι τρεις αυτοί επιβάτες και οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Πυροσβεστική και Αστυνομία που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο της τρικαλινής.
Μόλις επιβεβαιωθεί το όνομα της άτυχης κοπέλας, θα το δημοσιεύσουμε.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή