Νεκρός Καρδιτσιώτης που έπεσε από το εμπορικό κέντρο Reviewed by Momizat on . Τραγικό τέλος βρήκε ένας άντρας στην Καρδίτσα, στις 9:00 περίπου το πρωί, όταν έπεσε από τον 6ο όροφο του εμπορικού κέντρου της πόλης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμ Τραγικό τέλος βρήκε ένας άντρας στην Καρδίτσα, στις 9:00 περίπου το πρωί, όταν έπεσε από τον 6ο όροφο του εμπορικού κέντρου της πόλης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμ Rating: 0

Νεκρός Καρδιτσιώτης που έπεσε από το εμπορικό κέντρο

Νεκρός Καρδιτσιώτης που έπεσε από το εμπορικό κέντρο

Τραγικό τέλος βρήκε ένας άντρας στην Καρδίτσα, στις 9:00 περίπου το πρωί, όταν έπεσε από τον 6ο όροφο του εμπορικού κέντρου της πόλης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας είναι μεταξύ 45 και 50 χρονών, κατάγεται από χωριό κοντα τους Σοφάδες και έμενε στην Καρδίτσα.

Για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πτώση, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την αστυνομία, που να επιβεβαιώνει διάφορες εκδοχές που φημολογούνται.

Όπως γίνεται κατανοητό το περιστατικό προκάλεσε σοκ σε όσους βρίσκονταν στο χώρο την συγκεκριμένη στιγμή, ενώ η αστυνομία που έφθασε στο σημείο απέκλεισε την περιοχή, προκειμένου να συλλέξει στοιχεία

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή