Νεκρός Λαρισαίος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στον Πλαταμώνα Reviewed by Momizat on . Ένας 67χρονος Λαρισαίος (με καταγωγή από τον Παλιόπυργο Τρικάλων) νεκρός και μία 28χρονη κάτοικος Λάρισας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημε Ένας 67χρονος Λαρισαίος (με καταγωγή από τον Παλιόπυργο Τρικάλων) νεκρός και μία 28χρονη κάτοικος Λάρισας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημε Rating: 0

Νεκρός Λαρισαίος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στον Πλαταμώνα

Νεκρός Λαρισαίος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στον Πλαταμώνα

Ένας 67χρονος Λαρισαίος (με καταγωγή από τον Παλιόπυργο Τρικάλων) νεκρός και μία 28χρονη κάτοικος Λάρισας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην ΠΑΘΕ στην έξοδο του Πλαταμώνα έπειτα από σύγκρουση μοτοσικλέτας με ΙΧ.

Νεκρός είναι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας που μεταφέρθηκε βαριά τραυματίας με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, όπου όμως εξέπνευσε μετά από λίγη ώρα. Η συνεπιβάτιδά του στη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον πανεπιστημαικό νοσοκομείο Λάρισας, βαριά τραυματίας, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή