Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Μάνθος Χώτος – Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σοκ και παγωμάρα από το άγγελμα του θανάτου του , ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού στην τοπική κοινωνία ,  επιχειρηματία Μάνθου Χώτου  ο οποίος άφησε την τελευταί Σοκ και παγωμάρα από το άγγελμα του θανάτου του , ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού στην τοπική κοινωνία ,  επιχειρηματία Μάνθου Χώτου  ο οποίος άφησε την τελευταί Rating: 0

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Μάνθος Χώτος – Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες στα Τρίκαλα

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Μάνθος Χώτος – Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες στα Τρίκαλα

Σοκ και παγωμάρα από το άγγελμα του θανάτου του , ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού στην τοπική κοινωνία ,  επιχειρηματία Μάνθου Χώτου  ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή    σε τροχαίο δυστύχημα .

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Σκιάθο όπου ο Μάνθος Χώτος διατηρούσε  ξενοδοχειακή μονάδα .

Ο 59χρονος φέρεται να οδηγούσε μοτοσικλέτα που κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο της Σκιάθου στην περιοχή Αχλαδιές, στις 14.15 και σε μια επικίνδυνη στροφή λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και βρέθηκε στις ρόδες τουριστικού λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των ιατρών του Κέντρου Υγείας Σκιάθου να τον επαναφέρουν.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος και είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και η είδηση του θανάτου του βυθίζει στο πένθος όλους.

Άνθρωπος της προσφοράς, κοινωνικός, πάντα χαμογελαστός και αγαπητός από όλους.

Η είδηση του θανάτου το προκάλεσε σοκ και βαθύτατη θλίψη.

 

Σήμερα Τετάρτη στις 5 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία εκ του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ελένη, τη κόρη του Μαρία, γονείς και αδέλφια.

Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 4.30 μ.μ.. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Κοιμητηρίου Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή