Νεκρός σε τροχαίο καλαμπακιώτης στρατιωτικός; Reviewed by Momizat on . Εντονη φημολογία αυτή την ώρα για θάνατο καλαμπακιώτη στρατιωτικού σε ανεξήγητο τροχαίο στην Αττιική Οδό. Βάσει δημοσίευσης στο onalert.gr, πρόκειται για μόνιμο Εντονη φημολογία αυτή την ώρα για θάνατο καλαμπακιώτη στρατιωτικού σε ανεξήγητο τροχαίο στην Αττιική Οδό. Βάσει δημοσίευσης στο onalert.gr, πρόκειται για μόνιμο Rating: 0

Νεκρός σε τροχαίο καλαμπακιώτης στρατιωτικός;

Νεκρός σε τροχαίο καλαμπακιώτης στρατιωτικός;

Εντονη φημολογία αυτή την ώρα για θάνατο καλαμπακιώτη στρατιωτικού σε ανεξήγητο τροχαίο στην Αττιική Οδό.
Βάσει δημοσίευσης στο onalert.gr, πρόκειται για μόνιμο λοχία, ο οποίος υπηρετούσε στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς. Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην Αττική Οδό, στο ύψος του Κορωπίου και ενώ ο άτυχος 37χρονος πήγαινε προς τη Μονάδα του στο Μενίδι. Όπως αναφέρεται, λίγα μέτρα πριν από τα διόδια της Αττικής Οδού στο Κορωπί, το αυτοκίνητό του λες και ήταν τελείως ανεξέλεγκτο άρχισε να κινείται με ταχύτητα προς τα αριστερά ,συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα και έπεσε με ταχύτητα στα τσιμεντένια διαζώματα που υπάρχουν ανάμεσα στα ταμεία των διοδίων.
Η Τροχαία διερευνά τις αιτίες αυτού του περίεργου τροχαίου. Δεν αποκλείεται ο λοχίας να αντιμετώπισε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας, κάποιο καρδιακό επεισόδιο για παράδειγμα, γιατί η ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου του δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά.
Θα αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή