Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός δημοσιογράφος Μπομπ Σάιμον Reviewed by Momizat on . Ο βετεράνος, πολυβραβευμένος δημοσιογράφος Μπομπ Σάιμον, έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο: αν και στη μακρόχρονη καριέρα του βρέθηκε πολλές φορές σε εμπόλεμες Ο βετεράνος, πολυβραβευμένος δημοσιογράφος Μπομπ Σάιμον, έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο: αν και στη μακρόχρονη καριέρα του βρέθηκε πολλές φορές σε εμπόλεμες Rating: 0

Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός δημοσιογράφος Μπομπ Σάιμον

Νεκρός σε τροχαίο ο θρυλικός δημοσιογράφος Μπομπ Σάιμον

Ο βετεράνος, πολυβραβευμένος δημοσιογράφος Μπομπ Σάιμον, έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο: αν και στη μακρόχρονη καριέρα του βρέθηκε πολλές φορές σε εμπόλεμες ζώνες ανά τον πλανήτη, στο Βιετνάμ, στον πόλεμο του Κόλπου όπου έπεσε στα χέρια Ιρακινών καθεστωτικών και αλλού, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Υόρκη, όταν το αμάξι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με ένα άλλο και μετά προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες.

Με τραύματα στο κεφάλι και το στέρνο, ο Μπομ Σάιμον, που έχει δώσει ανταποκρίσεις από όλα τα μέρη του κόσμου, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο, ενώ ο 44χρονος οδηγός του νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Tanya Simon;Bob Simon [& Family]«Έχουμε δυσάρεστα νέα από την οικογένεια του CBS. Ο συνάδελφός μας από το “60 Minutes”, Μπομπ Σάιμον σκοτώθηκε», ανακοίνωσε, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο παρουσιαστής του καναλιού, Σκοτ Πέλεϊ.

Οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος σοκάρουν, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δημοσιογράφος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε συλλήψεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 73χρονος καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώνη.

Εκτός από την δημοσιογραφική οικογένεια των ΗΠΑ, συγκλονισμένη είναι και η οικογένεια του Μπομπ Σάιμον και, ιδιαίτερα, η κόρη του, η οποία εργαζόταν στην παραγωγή της εκπομπής και, αυτές τις μέρες, ετοίμαζε μαζί του ένα θέμα για τον ιό Έμπολα.

BOB SIMON

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή