Νεκρός σε τροχαίο ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυρνάβου Γ. Αρβανίτης Reviewed by Momizat on . Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου απο τον θάνατο του Γιώργου Αρβανίτη σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση του δρόμου με τον Αμπελώνα λί Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου απο τον θάνατο του Γιώργου Αρβανίτη σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση του δρόμου με τον Αμπελώνα λί Rating: 0

Νεκρός σε τροχαίο ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυρνάβου Γ. Αρβανίτης

Νεκρός σε τροχαίο ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυρνάβου Γ. Αρβανίτης

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου απο τον θάνατο του Γιώργου Αρβανίτη σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση του δρόμου με τον Αμπελώνα λίγο μετά τη γέφυρα του Ξηριά.

Ο Γιώργος Αρβανίτης επέβαινε σε μηχανάκι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η σύγκρουση με φορτηγό αυτοκίνητο είχε ως  αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο Γιώργος  ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, τον αγαπούσαν όλοι οι Τυρναβίτες, ήταν ένας άνθρωπος με εκπληκτική αντίληψη. Είχε παντού μόνο φίλους και πάντα αγωνιστής.

Διακρινόταν πάντα για το ήθος και την ευγένειά του ήταν ένας μεγάλος λεβέντης. Αντιμετώπισε τις δυσκολίες της ζωής με δύναμη και  δεν λύγισε ούτε μια στιγμή.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο με τεράστια δύναμη, έναν φίλο που θα μας  λείψει πολύ κι αυτό που όλοι έχουν να λένε είναι πως πάντοτε ήθελε να βοηθά.

Να βοηθά τους γύρω του, ήταν απίστευτα απλός και προσιτός και οι Τυρναβίτες πάντα τον τιμούσαν με την ψήφο τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυρνάβου και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Αρβανίτης είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Τυρνάβου, ενεργό μέλος του ΑΣΕΠΟΠ  ενώ είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση με ενεργό συμμετοχή στους αγροτικούς αγώνες της περιοχής.

 

Αφήνει πίσω του τη σύζυγο του Ντίνα και τρεις λεβέντες τον Νίκο, τον Αντώνη και τον Παύλο.

 

Γιώργο καλό ταξίδι

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή