Νεκρός στον στάβλο του στην Οιχαλία 79χρονος ηλικιωμένος Reviewed by Momizat on . Νεκρός μέσα στον στάβλο του στην Οιχαλία βρέθηκε πριν λίγη ώρα ένας 79χρονος ηλικιωμένος. Πρόκειται για τον Γεώργιο Ζαφείρη (του Ευσταθίου), ο οποίος ξεκίνησε ν Νεκρός μέσα στον στάβλο του στην Οιχαλία βρέθηκε πριν λίγη ώρα ένας 79χρονος ηλικιωμένος. Πρόκειται για τον Γεώργιο Ζαφείρη (του Ευσταθίου), ο οποίος ξεκίνησε ν Rating: 0

Νεκρός στον στάβλο του στην Οιχαλία 79χρονος ηλικιωμένος

Νεκρός στον στάβλο του στην Οιχαλία 79χρονος ηλικιωμένος

Νεκρός μέσα στον στάβλο του στην Οιχαλία βρέθηκε πριν λίγη ώρα ένας 79χρονος ηλικιωμένος.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Ζαφείρη (του Ευσταθίου), ο οποίος ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα όπως συνήθιζε να πάει να δώσει τροφή στα λίγα ζώα που διατηρούσε για τις ανάγκες τις οικογενείας. Η ώρα πέρασε και οι οικείοι του άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις του τηλεφώνου του.

Ειδοποιήθηκαν συγγενικά του πρόσωπα οι οποίοι μεταβαίνοντας γύρω στις 7:30 το βράδυ στο σημείο, αντίκρισαν από την εξώπορτα τον 79χρονο πεσμένο έξω στην αυλή του στάβλου.

Προσπάθησαν να συνεφέρουν τον ηλικιωμένο και καθώς διαπίστωσαν ότι δεν αντιδρούσε και δεν έφερε σφυγμούς, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το Α.Τ Φαρκαδόνας.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο και παρέλαβε τον άτυχο 79χρονο ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS ο θάνατός του οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή