Νεκρός 24χρονος τα ξημερώματα σε τροχαίο μπροστά από την ΑΓΕΤ στην Αγριά Reviewed by Momizat on . Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα ένας 24χρονος στον δρόμο από την Αγριά προς Βόλο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Τριανταφύλλου, Λαρισαίο φοιτη Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα ένας 24χρονος στον δρόμο από την Αγριά προς Βόλο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Τριανταφύλλου, Λαρισαίο φοιτη Rating: 0

Νεκρός 24χρονος τα ξημερώματα σε τροχαίο μπροστά από την ΑΓΕΤ στην Αγριά

triantafilou

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα ένας 24χρονος στον δρόμο από την Αγριά προς Βόλο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Τριανταφύλλου, Λαρισαίο φοιτητή που σπούδαζε στο Βόλο. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις δύο τα ξημερώματα στο ύψος της ΑΓΕΤ, όταν ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει στο κιγκλίδωμα εξόδου του εργοστασίου. Ο άτυχος νεαρός εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας στο πάρκινγκ της ΑΓΕΤ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και πως δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στην τσιμεντοβιομηχανία, ο 24χρονος έπεσε πάνω στο παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου. Ο θυρωρός του εργοστασίου και άλλοι εργαζόμενοι, που εκείνη την ώρα εκτελούσαν τη βάρδια τους, προσέτρεξαν αμέσως στο σημείο και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την τροχαία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο.
http://e-thessalia.gr/

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή