Νεκρός 78χρονος Γριζανίτης στον παράδρομο Φαρκαδόνας – Οιχαλίας Reviewed by Momizat on . Τροχαίο ατύχημα σημείωθηκε στις 8:30μ.μ  χθες Τρίτη, στο 20 χιλιόμετρο Τρικάλων Λάρισας (έναντι Γεωργανάδων) στον παράδρομο που συνδέει την Οιχαλία με την Φαρκα Τροχαίο ατύχημα σημείωθηκε στις 8:30μ.μ  χθες Τρίτη, στο 20 χιλιόμετρο Τρικάλων Λάρισας (έναντι Γεωργανάδων) στον παράδρομο που συνδέει την Οιχαλία με την Φαρκα Rating: 0

Νεκρός 78χρονος Γριζανίτης στον παράδρομο Φαρκαδόνας – Οιχαλίας

Νεκρός 78χρονος Γριζανίτης στον παράδρομο Φαρκαδόνας – Οιχαλίας

Τροχαίο ατύχημα σημείωθηκε στις 8:30μ.μ  χθες Τρίτη, στο 20 χιλιόμετρο Τρικάλων Λάρισας (έναντι Γεωργανάδων) στον παράδρομο που συνδέει την Οιχαλία με την Φαρκαδόνα.

Ενα Ι.Χ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με οδηγό τον  Σ.Τ με καταγωγή από το Γριζάνο, ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στα χωράφια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου.

Στο σημείο κατέφθασε άμεσα το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του.

Να σημειώσουμε ότι στο σημείο που κατέπεσε ο άτυχος 78χρονος η στροφή καρμανιόλα του παράδρομου έχει κλίση σχεδόν 90 μοίρες με την προειδοποιητική σήμανση να ξεκινά πάνω στην στροφή όπως θα δείτε και στην φωτογραφία σε έναν δρόμο χωρίς προστατευτικές μπάρες.

Στο ίδιο σημείο πριν 6 μέρες ένας ακόμη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του πάνω στην συγκεκριμένη στροφή καταλήγοντας στα χωράφια με το αυτοκίνητό να τυλίγεται στις φλόγες και να καίγεται ολοσχερώς με ευτυχή κατάληξη όμως για τον ίδιο.
Πηγή Oichalianews.gr
tr3 tr1 tr2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή