Νεκρός 82χρονος στην Παλαιοκαρυά Reviewed by Momizat on . Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην ΤΚ Παλιοκαρυάς, όταν φορτωτής που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες σε δασική-κτηνοτροφική περιοχή, καταπλά Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην ΤΚ Παλιοκαρυάς, όταν φορτωτής που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες σε δασική-κτηνοτροφική περιοχή, καταπλά Rating: 0

Νεκρός 82χρονος στην Παλαιοκαρυά

Νεκρός 82χρονος στην Παλαιοκαρυά

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην ΤΚ Παλιοκαρυάς, όταν φορτωτής που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες σε δασική-κτηνοτροφική περιοχή, καταπλάκωσε 82χρονο κτηνοτρόφο, κάτοικο της περιοχής.

Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι στη 1:00 κι ενώ ο χειριστής του φορτωτή εκτελούσε εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης αγροτικού δρόμου σε ένα δύσκολο σημείο & στην θέση «Χήρα» στην Μ. Παλαοκαρυά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να παρασύρει μαζί του κι έναν 82χρονο άντρα, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σημείο, παρακολουθώντας το έργο που επιτελούνταν, καταπλακώνοντας τον έχοντας, ως αποτέλεσμα μοιραία αυτός να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 56χρονος χειριστής, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, κατόρθωσε να βγει μόνος του από την καμπίνα του βαρέως τύπου οχήματος και να ειδοποιήσει τις αρχές και κατόπιν να μεταφερθεί  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης στο ΚΥ Πύλης για τις πρώτες βοήθειες κι από εκεί στο ΓΝ Τρικάλων, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 82χρονου, χρειάσθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, που τελικά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Πηγή: pylinews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας