Νεόπτωχοι ιθαγενείς της Ασκληπιού Reviewed by Momizat on . Οι ακαδημίες της Ασκληπιού δεν ενδιαφέρονται για την ακρίβεια που σαρώνει τα πάντα. Νεόπτωχοι ιθαγενείς, αδύνατοι να προβάλουν οποιαδήποτε αντίσταση στις σειρήν Οι ακαδημίες της Ασκληπιού δεν ενδιαφέρονται για την ακρίβεια που σαρώνει τα πάντα. Νεόπτωχοι ιθαγενείς, αδύνατοι να προβάλουν οποιαδήποτε αντίσταση στις σειρήν Rating: 0

Νεόπτωχοι ιθαγενείς της Ασκληπιού

Νεόπτωχοι ιθαγενείς της Ασκληπιού

Οι ακαδημίες της Ασκληπιού δεν ενδιαφέρονται για την ακρίβεια που σαρώνει τα πάντα.

Νεόπτωχοι ιθαγενείς, αδύνατοι να προβάλουν οποιαδήποτε αντίσταση στις σειρήνες των υποψηφίων ,νυν πολιτευτών του νομού.

Το ενδιαφέρον είναι πως πολλοί -που φοβούνται την φτώχεια- είναι ήδη φτωχοί αλλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα.

Νομίζουν πως είναι ζάπλουτοι. 

Απόδειξη των παραπάνω οι “γραφικές”… διαμαρτυρίες συμπολιτών με τις διάφορες αγωνιστικές εκδηλώσεις ,οι οποίες δεν καταφέρνουν να κινητοποιήσουν τους παραπάνω ιθαγενείς.

Μετατρέπουμε τη έξυπνη πόλη μας, σε τόπο πολιτικής αναλγησίας .

Χιλιάδες Τρικαλινοί ζουν σε νοικοκυριά που δεν εργάζεται κανένα μέλος ή ένα μέλος εργάζεται λιγότερο από 3 μήνες, οπότε …..

Καλά να περνάτε.

Σχόλια (3)

 • Jim

  Τα ζόμπι δεν νιώθουν!Πάει το λεξοτανιλ σύννεφο.Περαστικα στους υπόλοιπους…

  Απάντηση
 • Dimitris

  Το ότι οι θέσεις εργασίας και οι μισθοί που προσφέρονται σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για έναν άνεργο κάθε άλλο , αλλά από την άλλη δυστυχώς έχουμε γίνει επιλεκτικοί στην εργασία, πολλοί δεν θέλουν να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους και βολεύονται με τα επιδόματα και τις συντάξεις των παππούδων. Δεν είναι σίγουρα τυχαίο που ολόκληροι κλάδοι έχουν έλλειψη από εργαζόμενους!!!

  Απάντηση
 • AXILEAS

  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΡΑΡΙΟ ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΡΕΠΟ ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή