ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κατά συγκέντρωσης “αντιβενιζελικών” Reviewed by Momizat on . Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων καταδικάζει και αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους επαγγελματίες καταστροφολόγους, τις θλιβερές γκρούπες, και συνιστώσες, που Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων καταδικάζει και αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους επαγγελματίες καταστροφολόγους, τις θλιβερές γκρούπες, και συνιστώσες, που Rating: 0

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κατά συγκέντρωσης “αντιβενιζελικών”

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κατά συγκέντρωσης “αντιβενιζελικών”

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων καταδικάζει και αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους επαγγελματίες καταστροφολόγους, τις θλιβερές γκρούπες, και συνιστώσες, που λειτουργούν ως προκεχωρημένα φυλάκια της επιστροφής της χώρας μας στη δραχμή.
Για μια ακόμη φορά έδειξαν την αντιδημοκρατική και φασίζουσα νοοτροπία τους υβρίζοντας και εκφοβίζοντας, δημοκρατικούς πολίτες, κατά την ώρα που προσέρχονταν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου, για να πάρουν μέρος στην προεκλογική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στους Παραγωγικούς Φορείς των Τρικάλων.
Ο δημοκρατικός λαός των Τρικάλων με την πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχή του στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, τους έδωσε αποστομωτική απάντηση. Είπε ένα βροντερό όχι στη τυφλή πόλωση και το διχασμό.
Ο ελληνικός λαός αγωνιά και θέλει να προχωρήσει η Πατρίδα μας μπροστά και να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.
Αυτό και μόνο αυτό είναι το μεγάλο μας καθήκον για να πιάσουν τόπο οι θυσίες, για να βγούμε από τη κρίση και τα μνημόνια.
Για να αλλάξουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων

 

Αφήστε το σχόλιο σας