"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

ΝΙΚΗ – ΑΝΟΔΟΣ για την ομάδα των ΔΑΝΑΩΝ 2022

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα των ΔΑΝΑΩΝ 2022 μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση νίκησε στο ντέρμπι των πρωτοπόρων το Γ.Σ. Φαλάνης και ανέβηκε στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Μπάρας η ομάδα των ΔΑΝΑΩΝ 2022 έκανε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση και όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Με την καθοδήγηση του κόουτς Ευαγγελακόπουλο Κων/νο και την βοήθεια του πολύπειρου κόουτς Ιωάννη Τσίμα οι νεαροί παίκτες του ΔΑΝΑΟΥ 2022 κοίταξαν στα μάτια τους παίκτες της Φαλάνης, οι οποίοι υπερείχαν εμφανώς σε εμπειρία και δεν ήταν άδικα μέχρι σήμερα στην πρώτη θέση του ομίλου.

Με το τελευταίο σφύριγμα όλη η ομάδα έγινε ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την άνοδο.

Οι παίκτες και η διοίκηση ευχαριστούν τους φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα για να πάρει την πολυπόθητη νίκη, ενώ αφιέρωσαν το πρωτάθλημα στον Κο Πολυγένη Δημ. που παραμένει τόσα χρόνια κοντά στο σύλλογο και τους παίκτες.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει τις προπονήσεις καθώς απομένει ένα ακόμη παιχνίδι γοήτρου που θα αναδείξει τον πρωταθλητή της Β’ ΕΣΚΑΘ., ενώ η διοίκηση από αύριο κιόλας θα αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 27 – 23, 43 – 49, 71 – 53, 85 – 73

Προπονητής: Ευαγγελακόπουλος Κων/νος.

Παίκτες: Αρχηγός Μπουρούσης Χρ. 20 (3), Παπαγιάννης Θ. 2, Τρέλλης Κων/νος, Γιώτας Ν. 7, Παπαγιάννης Δημ. , Κατσάλης Τ. 2, Σακκάς Θ., Καραγεώργος Αλ. 11, Τίγκας Κων. 30 (1 τρίποντο), Πελεκάνης Αρ. 5 (1), Σδράκας Α. 6 (2), Οικονόμου Ι. 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης