Μόνο θυμός και αηδία Reviewed by Momizat on . Συλλαμβάνεται αστυνομικός ληστής ο οποίος λήστευε με το υπηρεσιακό του όπλο και τον θέτουν σε διαθεσιμότητα για να πληρώνουμε τα 2/3 του μισθού του. Αυτό το κρά Συλλαμβάνεται αστυνομικός ληστής ο οποίος λήστευε με το υπηρεσιακό του όπλο και τον θέτουν σε διαθεσιμότητα για να πληρώνουμε τα 2/3 του μισθού του. Αυτό το κρά Rating: 0

Μόνο θυμός και αηδία

Μόνο θυμός και αηδία

Συλλαμβάνεται αστυνομικός ληστής ο οποίος λήστευε με το υπηρεσιακό του όπλο και τον θέτουν σε διαθεσιμότητα για να πληρώνουμε τα 2/3 του μισθού του.

Αυτό το κράτος ψηφίζετε, αυτοί οι νομοθέτες σας αξίζουν και αυτοί οι κρατικοί υπάλληλοι.

Θα πρέπει όλοι ν΄αρχίζουν να φωνάζουν.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

Δεν είναι λογικό;

Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα της Ελλάδας;

Το ότι όλα πάνε κάτω από το χαλί.

Σχόλια (2)

 • Χρήστος Πούλιος

  Συνελήφθη αστυνομικός για διάπραξη ληστειών κατά συρροή (τουλάχιστον 11) σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων, που έλαβαν χώρα κατά το διάστημα από 09-04-2021 έως 19-06-2021 στην Αττική, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία εναντίον του και παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη.
  Το γεγονός από μόνο του είναι βαρύ πλήγμα για την Ελληνική Αστυνομία και αμαυρώνει την εικόνα της.
  Η Αστυνομία παλεύει κάθε μέρα να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες όταν εκείνοι την χρειάζονται, να διαφυλάξει την τάξη, την ασφάλεια και τις περιουσίες τους, να περιφρουρήσει τη δημοκρατία μας και την κοινωνική ειρήνη και έρχεται αυτό το τσογλάνι να ακυρώσει όλη αυτή την προσπάθεια.
  Έρχεται ένας επίορκος αστυνομικός, ένας άχρηστος για το σώμα και αφήνει έναν λεκέ στην τιμή και την υπόληψη μίας υπηρεσίας που όσο και αν κατηγορείται από κάποιους (όχι πάντα άδικα κατά τη γνώμη μου βέβαια), όσο και αν στοχοποιείται, όσο και αν λοιδορείται, όλοι νομίζω καταλαβαίνουν το σημαντικό ρόλο που επιτελεί για την κοινωνία και πως χωρίς την αστυνομία η κοινωνία μας θα μετατρέπονταν σε ζούγκλα.
  Ας μην κάνουν το λάθος λοιπόν ορισμένοι να επιμερίσουν σε όλους τους αστυνομικούς που έντιμα, ευσυνείδητα, με σεβασμό στους πολίτες και με αυταπάρνηση της δικής τους ασφάλειας και κίνδυνο της ζωής τους πολλές φορές εκτελούν την υπηρεσία τους, την καταδικαστέα συμπεριφορά του συγκεκριμένου αλήτη.

  Απάντηση
 • Nikos

  Αυτό ισχύει για όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου, μέχρι να δικαστούν, οπότε αν καταδικαστούν μπορούν να απολυθούν. Το να ζητάει κάποιος να θεωρηθεί ένοχος, χωρίς δίκη, δεν γίνεται σε δημοκρατικό, κράτος δικαίου.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή