Νοέμβρης 2013… Reviewed by Momizat on . Καιροί περίεργοι, δυσνόητοι, δύσμορφοι …., που κάνουν ανθρώπους από τη μία ώρα στην άλλη, να μένουν μετέωροι, εγκλωβισμένοι σε μια νέα σκληρή και ίσως φοβική πρ Καιροί περίεργοι, δυσνόητοι, δύσμορφοι …., που κάνουν ανθρώπους από τη μία ώρα στην άλλη, να μένουν μετέωροι, εγκλωβισμένοι σε μια νέα σκληρή και ίσως φοβική πρ Rating: 0

Νοέμβρης 2013…

Νοέμβρης 2013…

Καιροί περίεργοι, δυσνόητοι, δύσμορφοι …., που κάνουν ανθρώπους από τη μία ώρα στην άλλη, να μένουν μετέωροι, εγκλωβισμένοι σε μια νέα σκληρή και ίσως φοβική πραγματικότητα, χάνοντας τα πιο στοιχειώδη: δουλειά, σπίτι, αξιοπρέπεια.

Κάπως έτσι και μια οικογένεια συμπολιτών μας βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος, ενώ αύριο κάποια άλλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους πλειστηριασμούς και τα ξεσπίτωμά της.

Ευτυχώς, όμως, ανάμεσά μας υπάρχουν ακόμη κάποιοι που κάτι τέτοιες καταστάσεις τις θεωρούν και δικό τους πρόβλημα και έχοντας κεραίες ανοιχτές αναλαμβάνουν το καθήκον να το λύσουν.

Έτσι μια ομάδα ανθρώπων βρήκανε τον τρόπο να δώσουν λύση σ΄ αυτήν την περίπτωση σήμερα – άμεσα, όμορφα, χωρίς φανφάρες ποικιλόχρωμες και τυμπανοκρουσίες – σε μια άλλη αύριο.

Έτσι κάπως δίνεται το στίγμα του πώς μπορούμε να πορευτούμε σ’ αυτές τις εποχές που διανύουμε όχι με φιλανθρωπίες, αλλά με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, όχι με ανδραγαθήματα αλλά με ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, όπως και όπου μπορούμε.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ο καθένας από το δικό του μετερίζι και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας και αλληλεγγύης 6976675312, 6981176564, 6974058845

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή