"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27 C
Trikala

ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αγανάκτηση για το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το Νέο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

H  ΝΟΔΕ Τρικάλων  εκφράζει  τον προβληματισμό και συγχρόνως την αγανάκτησή της για το σχέδιο  του Υπουργείου Παιδείας για το Νέο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλίας

Η  Κυβέρνηση  δια μέσω του Υπουργείου Παιδείας << φρόντισε>> να εξαιρεθεί  ο Νομός Τρικάλων από το αναπτυξιακό σχέδιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ενώ ο Νομός μας κατέχει τις υψηλότερες θέσεις επιτυχόντων σε Πανεπιστημιακές Σχολές, καταδικάστηκε από την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην δοθεί κανένα καινούργιο τμήμα σχολής στον Νομό μας, ενώ σε όλους τους άλλους Θεσσαλικούς Νομούς ιδρύθηκαν 16 νέα τμήματα. Δεν τέθηκαν υπόψιν για την δημιουργία νέων Πανεπιστημιακών σχολών οι τοπικές ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες σε ένα καθαρά γεωργοκτηνοτροφικό Νομό με ανοδική ανάπτυξη στην γαλακτοκομία ,τουρισμό, νέες  καλλιέργειες. Η δημιουργία ενός νέου τμήματος σχολής θα ήταν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας με άμεσο οικονομικό και κοινωνικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη είναι η ευθύνη των τριών τοπικών Κυβερνητικών βουλευτών ,οι οποίοι δια της απουσίας τους δεν υποστήριξαν  το συμφέρον των πολιτών και της Πόλης για την δημιουργία Πανεπιστημιακών σχολών σε αυτήν, λησμόνησαν ότι οι πολίτες τους ψήφισαν για να υπηρετούν το καλό όλων, και όχι το καλό της κυβέρνησης που υπηρετούν. Απέδειξαν  δε με τον καλύτερο τρόπο ότι  στηρίζουν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετέχοντες στο Μεγάλο πλήγμα κατά της Ελληνικής Ιστορίας  την 17η Ιουνίου στις Πρέσπες ,δεινά που  δεν θα αργήσουμε μελλοντικά να τα βιώσουμε και να τα δούμε .Αδιαφορώντας  για το χυμένο αίμα του Παύλου Μελά του Τέλου  Άγρα και άλλων Μακεδονομάχων.

Ο κατήφορος αυτός  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΣΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει σταματημό…..

Η αυριανή  Κυβέρνηση της Νέας  Δημοκρατίας θα άρει κάθε αδικία και θα αποκαταστήσει την σταθερότητα  στην Ελλάδα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης