Νοικοκυρέψετε το Δήμο Τρικκαίων πριν είναι αργά..!! Reviewed by Momizat on . Σε υπέρογκα λειτουργικά έξοδα και δυσβάσταχτο κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό θα υπόκειται μελλοντικά ο Δήμος Τρικκαίων δεδομένου των πολλών σε αριθμό κα Σε υπέρογκα λειτουργικά έξοδα και δυσβάσταχτο κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό θα υπόκειται μελλοντικά ο Δήμος Τρικκαίων δεδομένου των πολλών σε αριθμό κα Rating: 0

Νοικοκυρέψετε το Δήμο Τρικκαίων πριν είναι αργά..!!

Νοικοκυρέψετε το Δήμο Τρικκαίων πριν είναι αργά..!!

Σε υπέρογκα λειτουργικά έξοδα και δυσβάσταχτο κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό θα υπόκειται μελλοντικά ο Δήμος Τρικκαίων δεδομένου των πολλών σε αριθμό και διάσπαρτων στη πόλη χώρων πολιτισμού, τέχνης, εκθεσιακά κέντρα  και μουσεία που διαθέτει η έχουν προγραματισθεί να ιδρυθούν (Μουσείο Λαογραφικό, Κατσικογιάννη, Αθλητικό, Τζαμί, Μύλος Ματσόπουλου, Τσιτσάνη και οσονούπω πρώην 7η ΤΑΞΥΠ).

Κι όλα αυτά, ενώ η πολιτεία προσανατολίζεται το προσεχές διάστημα να νομοθετήσει την αυτοχρηματοδότηση του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης εφεξής με αυτοτελείς πόρους, που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην αύξηση των Δημοτικών τελών και φόρων για τους ταλαίπωρους δημότες των σπάταλων Δήμων. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στα Τρίκαλα αποτελούν οι αποθήκες του ΟΣΕ (πρώην ΕΑΣΤ) στο σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων, που αντί να μισθωθούν στα τοπικά πρακτορεία μεταφορών και στις εταιρείες courier, ανακουφίζοντας σε μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό της πόλης, σχεδιάζεται αντί δαπάνης άνω των 2 εκατ. ευρώ να γίνουν άλλος ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού.

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή