"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Νοικοκυρέψετε το Δήμο Τρικκαίων πριν είναι αργά..!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε υπέρογκα λειτουργικά έξοδα και δυσβάσταχτο κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό θα υπόκειται μελλοντικά ο Δήμος Τρικκαίων δεδομένου των πολλών σε αριθμό και διάσπαρτων στη πόλη χώρων πολιτισμού, τέχνης, εκθεσιακά κέντρα  και μουσεία που διαθέτει η έχουν προγραματισθεί να ιδρυθούν (Μουσείο Λαογραφικό, Κατσικογιάννη, Αθλητικό, Τζαμί, Μύλος Ματσόπουλου, Τσιτσάνη και οσονούπω πρώην 7η ΤΑΞΥΠ).


Κι όλα αυτά, ενώ η πολιτεία προσανατολίζεται το προσεχές διάστημα να νομοθετήσει την αυτοχρηματοδότηση του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης εφεξής με αυτοτελείς πόρους, που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην αύξηση των Δημοτικών τελών και φόρων για τους ταλαίπωρους δημότες των σπάταλων Δήμων. 


Χαρακτηριστικό παράδειγμα στα Τρίκαλα αποτελούν οι αποθήκες του ΟΣΕ (πρώην ΕΑΣΤ) στο σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων, που αντί να μισθωθούν στα τοπικά πρακτορεία μεταφορών και στις εταιρείες courier, ανακουφίζοντας σε μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό της πόλης, σχεδιάζεται αντί δαπάνης άνω των 2 εκατ. ευρώ να γίνουν άλλος ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού.

Κων. Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τη μια λέτε στο Δήμο Τρικκαίων “κάντο όπως ο Δήμαρχο Πάτρας”, που αυξάνει τα χρέη, και την άλλη να νοικοκυρέψει τον Δήμο, όταν επί Δημαρχίας Λάππα και Παπαστεργίου , έχουν μειωθεί τα χρέη του Δήμου κατά 60%! https://trikalacity.gr/d-trikkaion-meiosi-chreon-kata-60-para-ti-meiosi-epidotiseon/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης