"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Νομός Τρικάλων: Που χρειάζονται αλυσίδες και που υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πυκνές χιονοπτώσεις σημειώνονται στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χιονοπτώσεων – παγετού σε σημεία του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Τρικάλων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων βάρους άνω των 3,5 τόνων & των Λεωφορείων, στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου: 

Α) Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων: από τη χ/θ 28οχλμ. της Ε.Ο (κόμβος Μουργκανίου) έως τη χ/θ 65ο χλμ. (Α/Κ Μαλακασίου).

Β) Εθνική Οδό Μουργκανίου- Γρεβενών: από τη χ/θ 1οχλμ. της Ε.Ο (κόμβος Μουργκανίου) έως τη χ/θ 24οχλμ.

Γ) Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτης: από τη χ/θ 22οχλμ. της Ε.Ο έως τη χ/θ 75οχλμ. Ε.Ο (Γέφυρα Αλεξίου).

Δ) Επ. Οδό Πύλης – Μεσοχώρας: από τη χ/θ 16οχλμ. της Επ.Ο. (θέση «Πηγή των Θεών») έως τη χ/θ 55οχλμ. (Τ.Κ. Μεσοχώρας).

Ε) Στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Πύλης.

ΣΤ) Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των πρώην δήμων Μαλακασίου, Καστανιάς, Χασίων, Κλεινοβού, Τυμφαίων, πρώην τοπικής κοινότητας Ασπροποτάμου και Επαρχιακής οδού Καλαμπάκας – Βλαχάβας του Δήμου Μετεώρων.

 

Εκτός των απαγορεύσεων, η κίνηση όλων των οχημάτων στα ως άνω σημεία θα πραγματοποιείται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων αντιολισθητικών μέσων ή ειδικών ελαστικών (χιονολάστιχα).

Εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με αναλυτική ενημέρωση σχετικά με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, καθώς και με συμβουλές οδικής ασφάλειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης