Νοσοκομείο Βόλου: Νοσηλευτής «παλεύει» να βγει αρνητικός στον κορωνοϊό εδώ και 2 μήνες! Reviewed by Momizat on . Εντύπωση έχει προκαλέσει στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου η περίπτωση ενός νοσηλευτή, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και εδώ και δύο μήνες, συνεχίζ Εντύπωση έχει προκαλέσει στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου η περίπτωση ενός νοσηλευτή, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και εδώ και δύο μήνες, συνεχίζ Rating: 0

Νοσοκομείο Βόλου: Νοσηλευτής «παλεύει» να βγει αρνητικός στον κορωνοϊό εδώ και 2 μήνες!

Νοσοκομείο Βόλου: Νοσηλευτής «παλεύει» να βγει αρνητικός στον κορωνοϊό εδώ και 2 μήνες!

Εντύπωση έχει προκαλέσει στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου η περίπτωση ενός νοσηλευτή, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και εδώ και δύο μήνες, συνεχίζει να είναι θετικός.
Ο νοσηλευτής υποβάλλεται συνεχώς σε τεστ κορωνοϊού, τα οποία όπως εξακολουθούν και βγαίνουν θετικά, με τον ίδιο να συνεχίζει την καραντίνα και να μην μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους συνεχίζει να φέρει τον ιό. Παρόμοιο περιστατικό έχει συμβεί πέρυσι σε νοσηλεύτρια Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν θετική στον ιό για τρεις μήνες.

Εκτός εργασίας λόγω κορωνοϊού 18 νοσηλευτές
Συνολικά αυτή τη στιγμή 18 είναι οι νοσηλευτές, διάφορων κλινικών του Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι νοσούν από κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα, με τους υγειονομικούς να σημειώνουν πως ο ιός είναι ακόμη εδώ. Το θετικό σημείο είναι πως η ισχυρή πλειοψηφία των νοσούντων του Νοσοκομείου, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα έχουν ήπια συμπτώματα και περνούν «απαλά» την ασθένεια.
Στο μεταξύ, πλησιάζουν οι ημέρες για τη δεύτερη δόση των εμβολίων, στους υγειονομικούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου που εμβολιάστηκαν από τις 8 Ιανουαρίου κι έπειτα. Η δεύτερη δόση πρέπει να γίνει 21 ημέρες μετά από την πρώτη κι όλοι πλέον περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη αυτή ημέρα της επαναληπτικής δόσης του εμβολίου, προκειμένου να αναπτύξουν ανοσία.

Πηγή: magnesianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή